A może zmiana tematu? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja miałam ogromnego farta dzisiaj. Wybraliśmy się we dwójkę na spacer. W połowie drogi powrotnej chmura zaczął iść no to przyspieszylam normalne tempo razy trzy. Wróciliśmy, wtarabanilam się z wózkiem i w ciągu niecałych 5 minut lunelo tak konkretnie
-
Zapraszam do siebie
A nie, Ty kochana najpierw musisz się wykurowac :-*
Idziesz jeszcze spać?? -
Sandra, zasniesz zasniesz widocznie potrzebowalas tyle snu
Pokaż klaczki -
Szandra wrote:Jestem ciekawa czy zasnę przespałam cały dzień'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Ellka wrote:A ja miałam ogromnego farta dzisiaj. Wybraliśmy się we dwójkę na spacer. W połowie drogi powrotnej chmura zaczął iść no to przyspieszylam normalne tempo razy trzy. Wróciliśmy, wtarabanilam się z wózkiem i w ciągu niecałych 5 minut lunelo tak konkretnie'Porażki to szczeble sukcesu'
-
Jagodka i to wielki bo nawet parasola nie wzięłam
-
Jagodkaaaa, założysz sobie fb????
pilik lubi tę wiadomość
-
Rene, już przestało padać
-
Rene, coś lecialam do domu to może coś tam spalilam i tyle a Tak serio to trochę chłodniej jest faktycznie.
Ehh mąż się podpial do lapka bo ma problem z telefonem i czuję się jakbym sama była -
Dziewczyny postaram się jutro, ale nie wiem czy dam radę bo praca. Ewentualnie w piątek, dziś nie chce mi się z tym bawić. Padam na twarz lecę spać. Miłego wieczoru Piękne :*'Porażki to szczeble sukcesu'
-
Dzień dobry