A może zmiana tematu? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też burdel Ale ciut mniejszy niż zwykle
Najadlam się winka i leżę do góry brzuchem -
U mnie w porównaniu do wczorajszego bałaganu po oklejaniu to jest czysto, ale moc -100 więc raz leżę, raz siedzę obiad tylko ugotowany i naczynia umyte... a pranie woła'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Agusia kciuki mocno zaciśnięte wiem, że będzie dobrze!! tym bardziej, że obie (jeżeli przeszkadza to przepraszam za przypomnienie) byłyśmy na styczniu..'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Agusia kciuki :-* długo się czeka u Ciebie na wyniki?
-
Rene dalej się nie da zalogować?
Mnie by szlag trafił.
Mąż mnie dziś zabiera do "restauracji" bo ma smaka na burgerapilik, Mati1 lubią tę wiadomość
-
Agusia - trzymam bardzo! Jesteś jedną z pierwszych osób które "podglądałam" na forum... pewnie też orze zbliżony czas naszych nieszczęść... ale teraz musi być dobrze!!
Mati wrzuciłam na fb zdjęcia
Rene - nadal w żaden sposób się nie da zalogować? A jak po prostu login i hasło wpiszesz na logowanie (bez numeru zlecenia) skoro założyłaś kartę? Ja mam u nich kartę i konto i nigdy żadnych problemów nie mam... -
Mati, dziękuję przyda się taki wypad bo chodzę głodna jak wilk;-) niedługo w spodnie się nie będę mieścić jak tak dalej pójdzie
Mati1 lubi tę wiadomość
-
Ellka wrote:Mati, dziękuję przyda się taki wypad bo chodzę głodna jak wilk;-) niedługo w spodnie się nie będę mieścić jak tak dalej pójdzie
Rene, Ellka lubią tę wiadomość
Cierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie... -
Rene wrote:Dzień dobry:-)
u mnie rano była mega burza ale na szczęście już przeszła a jaka u was dziś pogoda?
udało Ci sie wczoraj wejść na ta str z wynikami ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2017, 08:25
Cierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie...