Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne ACCOFIL+ ENCORTON STARANIA NATURALNE
Odpowiedz

ACCOFIL+ ENCORTON STARANIA NATURALNE

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patka607 Nowa

Wysłany: 19 października 2025, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    U mnie starania naturalne.
    17 października dostałam zalecenia od immunologa

1 cykl Accofil podskórnie 2/3 ampułki przed owulacją a następnie po 3 dniach kontynuacja w dawce 1/2 ampułki i tak co 3 dni.
    2 cykl Accofil j.w + dołączyć Encorton 7,5 mg rano

To była moja pierwsza wizyta u immunologa było tyle nowych wiadomości że oczywiście nie zapytałam ile dni dokładnie przed owulacją mam wziąć ten pierwszy zastrzyk ?
    Dodam że owulacja wypada mi 27 października o ile dokładnie tak będzie.
    Czy ktoś pomoże?

• Choinka123 Ekspertka

Wysłany: 21 października 2025, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie pomogę bo nie miałam wizyty u immunologa a lekarz przynajmniej narazie nie zaleca dlatego ciekawi mnie na jakiej podstawie zostałaś skierowana do immunologa?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2025, 10:10

30 & 34
    ▪️AMH 11.22-2,83; 10.24 -2,44; 07.25-1,70
    ▪️Hormony OK; MUCH -OK; Kariotypy OK;
    PAI-1 4G/5G heter.; MTHFR C677T C/T; KIR AA;
    ▪️ Drożności -OK
    ▪️USG w kierunku endo. - nie wykryto
    ▪️STYMULACJE
    12.24 -04.2025 Lametta+Owitrelle+Duphaston
    ▪️05.25 Biopsja CD 138-ok, CD56 podwyższone
    ▪️09.25IUI
    ▪️10.25 Histeroskopia- stan zapalny

ŻPN-2024 zabieg- wyniki bardzo zmienne
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ