X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Akcja RMF FM i RMF24-poród bez bólu
Odpowiedz

Akcja RMF FM i RMF24-poród bez bólu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dora Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcesz rodzić bez bólu? Podpisz petycję. Akcja RMF FM i RMF24
    http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-chcesz-rodzic-bez-bolu-podpisz-petycje-akcja-rmf-fm-i-rmf24,nId,768751#pst42193673

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • mamuleska Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podpiszcie kobitki. Warto!!!!
    Urodziłam ze zzo i wiem co mówię. Dla każdej z was i każdej matki w Polsce powinna być taka możliwość!!!

f2w3vfxm0sn54roj.png
    mjvywn155d3dwl35.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ