X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Akupunktura czy pomaga?
Odpowiedz

Akupunktura czy pomaga?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2022, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny 😊
    Czy któraś z was chodzi na akupunkturę? Chwalicie sobie? Proszę o wady i zalety 😊

• tamgdzielepiej Znajoma

Wysłany: 23 stycznia 2022, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Narazie byłam 4x 😊 ogólnie fajnie bo lepsze krążenie mam i bardziej ciepłe dłonie, stopy. Nie robi mi się zimno szybko. Tez miałam takie sesje żeby oczyścić organizm z toksyn i wtedy miałam miesiączkę mocniejsza. Ma to tez niby pomóc na lepsze ukrwienie macicy. Z wad to może to ze 2x miałam siniaki i chwile po chciało mi się mega spać🙈

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ