Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Antybiotyki stan zapalny endometrium zachwiany cykl
Odpowiedz

Antybiotyki stan zapalny endometrium zachwiany cykl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zizi96 Przyjaciółka

Wysłany: 9 czerwca, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny piszę bo może któraś miała podobnie i podzieli się doświadczeniami ..
    przez 15 dni brałam tarivid + metronidazol na stan zapalny macicy (plamienia przed okresem, skąpe miesiączki)
    Miałam nadzieję, że to pomoże, a mam wrażenie że pogorszyło sprawę … plamienia pojawiły się już w 18 dc i trwają do dziś czyli już 7 dzień.
    W międzyczasie myslalam już z 3 razy że dostanę okres bo tak bolał mnie brzuch , raz nawet poleciała lekko zywoczerwona krew i byłam pewna że się rozkręca a potem koniec..
    czy antybiotyki mogły mi tak namieszać w cyklu ? Miała może któraś z was podobnie ?
    Za tydzień wizyta u ginekologa ale nie daje mi to spokoju 😫

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz też brałam antybiotyk na stan zapalny. Nie zauważyłam żadnej różnicy w miesiączce. Bardziej mnie bolał tylko brzuch i może było mniej skrzepów niż zawsze 🤔

zizi96 lubi tę wiadomość

03.2023💔 8tc 👼

01.2025🔜 ivf
  • zizi96 Przyjaciółka

Wysłany: 10 czerwca, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahhh u mnie te plamienia to jakaś zmora … miało pomoc a jest gorzej 😂😂😂

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ