X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Antybiotyki stan zapalny endometrium zachwiany cykl
Odpowiedz

Antybiotyki stan zapalny endometrium zachwiany cykl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zizi96 Przyjaciółka

Wysłany: 9 czerwca 2024, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny piszę bo może któraś miała podobnie i podzieli się doświadczeniami ..
    przez 15 dni brałam tarivid + metronidazol na stan zapalny macicy (plamienia przed okresem, skąpe miesiączki)
    Miałam nadzieję, że to pomoże, a mam wrażenie że pogorszyło sprawę … plamienia pojawiły się już w 18 dc i trwają do dziś czyli już 7 dzień.
    W międzyczasie myslalam już z 3 razy że dostanę okres bo tak bolał mnie brzuch , raz nawet poleciała lekko zywoczerwona krew i byłam pewna że się rozkręca a potem koniec..
    czy antybiotyki mogły mi tak namieszać w cyklu ? Miała może któraś z was podobnie ?
    Za tydzień wizyta u ginekologa ale nie daje mi to spokoju 😫

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2024, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz też brałam antybiotyk na stan zapalny. Nie zauważyłam żadnej różnicy w miesiączce. Bardziej mnie bolał tylko brzuch i może było mniej skrzepów niż zawsze 🤔

zizi96 lubi tę wiadomość

03.2023💔 8tc 👼

01/25- IVF
    08.01- 💉 start stymulacji
    20.01- punkcja —> pobrano 7🥚—> zapłodnionych 5🥚
    25.01 ET 5.1.2 (+EG)
    7dpt 22,87 🥹| 8dpt 31,9 prog 118 ng/ml| 10dpt 66,5
    Walcz maluszku 🙏🍀
    💊 encorton, acard, utrogestan, clexane
    Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2)

preg.png
  • zizi96 Przyjaciółka

Wysłany: 10 czerwca 2024, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahhh u mnie te plamienia to jakaś zmora … miało pomoc a jest gorzej 😂😂😂

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ