X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Antybiotyki stan zapalny endometrium zachwiany cykl
Odpowiedz

Antybiotyki stan zapalny endometrium zachwiany cykl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zizi96 Przyjaciółka

Wysłany: 9 czerwca, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny piszę bo może któraś miała podobnie i podzieli się doświadczeniami ..
    przez 15 dni brałam tarivid + metronidazol na stan zapalny macicy (plamienia przed okresem, skąpe miesiączki)
    Miałam nadzieję, że to pomoże, a mam wrażenie że pogorszyło sprawę … plamienia pojawiły się już w 18 dc i trwają do dziś czyli już 7 dzień.
    W międzyczasie myslalam już z 3 razy że dostanę okres bo tak bolał mnie brzuch , raz nawet poleciała lekko zywoczerwona krew i byłam pewna że się rozkręca a potem koniec..
    czy antybiotyki mogły mi tak namieszać w cyklu ? Miała może któraś z was podobnie ?
    Za tydzień wizyta u ginekologa ale nie daje mi to spokoju 😫

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz też brałam antybiotyk na stan zapalny. Nie zauważyłam żadnej różnicy w miesiączce. Bardziej mnie bolał tylko brzuch i może było mniej skrzepów niż zawsze 🤔

zizi96 lubi tę wiadomość

03.2023💔 8tc 👼

01.2025🔜 ivf
  • zizi96 Przyjaciółka

Wysłany: 10 czerwca, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahhh u mnie te plamienia to jakaś zmora … miało pomoc a jest gorzej 😂😂😂

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ