SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Antybiotyki stan zapalny endometrium zachwiany cykl
Odpowiedz

Antybiotyki stan zapalny endometrium zachwiany cykl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zizi96 Przyjaciółka

Wysłany: 9 czerwca 2024, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny piszę bo może któraś miała podobnie i podzieli się doświadczeniami ..
    przez 15 dni brałam tarivid + metronidazol na stan zapalny macicy (plamienia przed okresem, skąpe miesiączki)
    Miałam nadzieję, że to pomoże, a mam wrażenie że pogorszyło sprawę … plamienia pojawiły się już w 18 dc i trwają do dziś czyli już 7 dzień.
    W międzyczasie myslalam już z 3 razy że dostanę okres bo tak bolał mnie brzuch , raz nawet poleciała lekko zywoczerwona krew i byłam pewna że się rozkręca a potem koniec..
    czy antybiotyki mogły mi tak namieszać w cyklu ? Miała może któraś z was podobnie ?
    Za tydzień wizyta u ginekologa ale nie daje mi to spokoju 😫

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2024, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz też brałam antybiotyk na stan zapalny. Nie zauważyłam żadnej różnicy w miesiączce. Bardziej mnie bolał tylko brzuch i może było mniej skrzepów niż zawsze 🤔

zizi96 lubi tę wiadomość

03.2023💔 6tc
    03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
    07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1) 👧🏼
    10.2025 💔 6tc (FET 3.1.2)
  • zizi96 Przyjaciółka

Wysłany: 10 czerwca 2024, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahhh u mnie te plamienia to jakaś zmora … miało pomoc a jest gorzej 😂😂😂

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ