Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Antykoncepcja hormonalna Lesinelle a antybiotyk Duomox
Odpowiedz

Antykoncepcja hormonalna Lesinelle a antybiotyk Duomox

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, czy możliwe jest zajście w ciążę jeśli zażywam pierwsze opakowanie leku Lisenelle (wcześniej przez 2 msce Kontracept) i właśnie od kilku dni zaczęłam zażywać antybiotyk Duomox??? W ulotce jest info, że może zmniejszać skuteczność antykoncepcji. Co o tym myśleć? Miałam kilka pełnych stosunków bez zabezpieczenia dodatkowego w drugim tygodniu stosowania tabletek i po 4 dniach antybiotyku. Co o tym sądzicie?? Kiedy wykonac test

ex2bdf9hnbh57908.png

Udało się w <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antylopaa wrote:
    Witam, czy możliwe jest zajście w ciążę jeśli zażywam pierwsze opakowanie leku Lisenelle (wcześniej przez 2 msce Kontracept) i właśnie od kilku dni zaczęłam zażywać antybiotyk Duomox??? W ulotce jest info, że może zmniejszać skuteczność antykoncepcji. Co o tym myśleć? Miałam kilka pełnych stosunków bez zabezpieczenia dodatkowego w drugim tygodniu stosowania tabletek i po 4 dniach antybiotyku. Co o tym sądzicie?? Kiedy wykonac test
    jak w ulotce antybiotyku jest ze obniza atykoncepcje to trzeba stosowac dodatkowo pigułke anty i prezerwatywy. Test najlepiej wykonac w dniu spodziewanej miesiaczki. Raczej jak bierzesz antykoncepcyjny to i tak nawet z obnizeniem jest mały % chyba ze bys opuszczała pigułke itd, ale jakis % szans jest.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ