Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Atonia macicy przy pierwszym porodzie a kolejne starania
Odpowiedz

Atonia macicy przy pierwszym porodzie a kolejne starania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ewelape1504 Ekspertka

Wysłany: 29 kwietnia 2020, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ,

Pierwsza moja ciąża przebiegała bez komplikacji , wszystko książkowo natomiast przy porodzie nie mogłam urodzić łożyska i doszło do atonii macicy ,potem miałam przetaczaną krew . Z dzieckiem wszystko było super od początku. Teraz po 5 latach chce zacząć starać się o drugie dziecko ,ale boje się trochę że względu na poprzedni poród. Czy któraś z was też miała podobnie ? Jeśli tak to jak to było przy kolejnej ciąży ?

18.09 blada kreska na tescie
    21.09-13 dpo : Beta HCG 153
    24.09 dwie tłuste krechy❤️
    30.09Beta HCG 7490, widoczny pęcherzyk 8 mm i żółtkowy 4 mm.
    06.06.2021-na świat przyszedł Adaś ❤️
  • Coniglietto Przyjaciółka

Wysłany: 15 maja 2025, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelape1504 wrote:
    Witam ,

Pierwsza moja ciąża przebiegała bez komplikacji , wszystko książkowo natomiast przy porodzie nie mogłam urodzić łożyska i doszło do atonii macicy ,potem miałam przetaczaną krew . Z dzieckiem wszystko było super od początku. Teraz po 5 latach chce zacząć starać się o drugie dziecko ,ale boje się trochę że względu na poprzedni poród. Czy któraś z was też miała podobnie ? Jeśli tak to jak to było przy kolejnej ciąży ?

Hej, nie wiem czy tu jeszcze zaglądasz ale czy u Ciebie krwotok powtórzył się przy kolejnym porodzie?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ