X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne badania genetyczne opole
Odpowiedz

badania genetyczne opole

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Manga Nowa

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś wie gdzie w opolu/opolskim można zrobić badania genetyczne na nfz?...bo szukam po necie i coś średnio ... z góry dzięki za pomoc

Ania_84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisz maila do NFZ powinni napisać adresy placówek.

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://kolejki.nfz.gov.pl/

wejdz na str.. wpisz poradnia genetyczna i wybierz woj opolskie wyjda ci dwa miejsca wraz z nr tel.. nie wiem na ile te dane sa prawdziwe.. ale z racji tego ze pracuje w słuzbie zdrowia .. to wiem ze poradnie maj obowiazek co tydz przekazywac info o pierwszym wolnym terminie...

jelsi masz mozliwosc to poszukaj w innych woj.. nie raz si eoplaca dojechac niz czekac :)

my najszybciej mielismy w Łodzi w poradni Geneos dr Kępczynski :) na pierwszej wizycie pobieraja i tobie i mezwoi krew na kariotypy i mutacje :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Manga Nowa

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki wielkie zaraz poszperam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ