badania hormonów u żony
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTaaaa a ja pamietam posty na temat jak narobic do kubeczka i czy oddawanie nasienia boli juz pomijajac odzywki jak 15 latka. LOL Najpierw posty o nasieniu a teraz zaczynaja od postawowych badan..rece opadaja na te logike.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 16:57
-
nick nieaktualny
-
aszka mi osobiście bardzo się nie podoba Twoje podejście, facet się stara to widać, znalazłam poprzednie posty z pytaniem o badania nasienia - faceci już tacy są, nie oceniaj go za to. Mój mężu identycznie podchodzi do sytuacji więc jak czytam posty Marcusa to normalnie jakbym swojego faceta słyszała. Mówicie jak go podziwiacie a tutaj nagle taki post, który go wystraszy. poza tym - jaki brak logiki? Wszyscy lekarze mówią żeby najpierw zdiagnozować męża bo dużo łatwiej zdiagnozować i wyleczyć faceta, my też zaczynaiśmy od badania nasienia a potem dopiero zabraliśmy się za mnie.
Ja powtórzę to co już kiedyś pisałam jak zobaczyłam faceta na forum. Podziwiam Cię stary i zazdroszczę Twojej żonie. Uważam, że forum powinno mieć nazwę :DLA STARAJĄCYCH SIĘ PAR, a nie dla KOBIET. Nigdzie nie ma forum "dla starających się facetów" więc taki Marcus trafił tu. Ma pytania a spotyka się z krytyką ehh.
Marcus - jakbyście mieli z żoną jakiekolwiek pytania/wątpliwości dot. badania hormonów to napiszcie na priv. Chętnie doradzę, odpowiem. Powodzenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 18:54
Eniula lubi tę wiadomość
-