Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne badania hormonów u żony
Odpowiedz

badania hormonów u żony

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaaa a ja pamietam posty na temat jak narobic do kubeczka i czy oddawanie nasienia boli juz pomijajac odzywki jak 15 latka. LOL Najpierw posty o nasieniu a teraz zaczynaja od postawowych badan..rece opadaja na te logike.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 16:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Taaaa a ja pamietam posty na temat jak narobic do kubeczka i czy oddawanie nasienia boli
    Serio? Hahahahaa no padłam ;)

• dancerina Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie spinajcie się tak moja sis 5 lat sie starała oboje odpuścili no i mają córę już ma 6 lat

2x1nxuun3b4lqpi4.png
  • mar Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka mi osobiście bardzo się nie podoba Twoje podejście, facet się stara to widać, znalazłam poprzednie posty z pytaniem o badania nasienia - faceci już tacy są, nie oceniaj go za to. Mój mężu identycznie podchodzi do sytuacji więc jak czytam posty Marcusa to normalnie jakbym swojego faceta słyszała. Mówicie jak go podziwiacie a tutaj nagle taki post, który go wystraszy. poza tym - jaki brak logiki? Wszyscy lekarze mówią żeby najpierw zdiagnozować męża bo dużo łatwiej zdiagnozować i wyleczyć faceta, my też zaczynaiśmy od badania nasienia a potem dopiero zabraliśmy się za mnie.

Ja powtórzę to co już kiedyś pisałam jak zobaczyłam faceta na forum. Podziwiam Cię stary i zazdroszczę Twojej żonie. Uważam, że forum powinno mieć nazwę :DLA STARAJĄCYCH SIĘ PAR, a nie dla KOBIET. Nigdzie nie ma forum "dla starających się facetów" więc taki Marcus trafił tu. Ma pytania a spotyka się z krytyką ehh.
    Marcus - jakbyście mieli z żoną jakiekolwiek pytania/wątpliwości dot. badania hormonów to napiszcie na priv. Chętnie doradzę, odpowiem. Powodzenia! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 18:54

Eniula lubi tę wiadomość

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ