X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne badania laboratoryjne
Odpowiedz

badania laboratoryjne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marzena1997 Debiutantka

Wysłany: 16 kwietnia 2017, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Mam pytanie dotycząca badania AMH. Otóż u mnie w mieście, w laboratorium, nie bada się wartości tego parametru na miejscu, tylko wysyła się krew do innego miasta. Pobrana krew jest zamrażana i raz w tygodniu (w środę) wysyłana do innego miasta. I tutaj moje pytanie- czy mogę pójść do laboratorium we wtorek, czy lepiej jak zrobię to w środę? W środę miałabym to badanie bardziej ''na świeżo'' bo krew od razu byłaby wysłana dalej. Natomiast jak pójdę we wtorek, pobrana krew będzie przetrzymywana dłużej. Czy nie wpłynie to na wynik?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ