Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne badania laboratoryjne
Odpowiedz

badania laboratoryjne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marzena1997 Debiutantka

Wysłany: 16 kwietnia 2017, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Mam pytanie dotycząca badania AMH. Otóż u mnie w mieście, w laboratorium, nie bada się wartości tego parametru na miejscu, tylko wysyła się krew do innego miasta. Pobrana krew jest zamrażana i raz w tygodniu (w środę) wysyłana do innego miasta. I tutaj moje pytanie- czy mogę pójść do laboratorium we wtorek, czy lepiej jak zrobię to w środę? W środę miałabym to badanie bardziej ''na świeżo'' bo krew od razu byłaby wysłana dalej. Natomiast jak pójdę we wtorek, pobrana krew będzie przetrzymywana dłużej. Czy nie wpłynie to na wynik?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ