X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne badania laboratoryjne
Odpowiedz

badania laboratoryjne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marzena1997 Debiutantka

Wysłany: 16 kwietnia 2017, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Mam pytanie dotycząca badania AMH. Otóż u mnie w mieście, w laboratorium, nie bada się wartości tego parametru na miejscu, tylko wysyła się krew do innego miasta. Pobrana krew jest zamrażana i raz w tygodniu (w środę) wysyłana do innego miasta. I tutaj moje pytanie- czy mogę pójść do laboratorium we wtorek, czy lepiej jak zrobię to w środę? W środę miałabym to badanie bardziej ''na świeżo'' bo krew od razu byłaby wysłana dalej. Natomiast jak pójdę we wtorek, pobrana krew będzie przetrzymywana dłużej. Czy nie wpłynie to na wynik?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ