Badania nad niepłodnością
-
Witam serdecznie,
jestem psychologiem i w ramach doktoratu prowadzę badania nad psychologicznymi aspektami niepłodności.
Do badań zapraszam panie, które aktualnie leczą się na niepłodność. Są one całkowicie anonimowe, a w podziękowaniu za udział w nich zapraszam na bezpłatne konsultacje psychologiczne, które odbywają się w centrum Warszawy.
Proszę o kontakt drogą mailową - [email protected] lub przez Forum.
Z góry serdecznie dziękuję za pomoc!
Z wyrazami szacunku,
Magdalena Krukbasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
MagdalenaK -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPani Magdo pisze do pani gdyz mam juz tego wszytskiego dosc
Mam 24 lata,od 7 lat mam stalego partnera.Ponad dwa lata temu zdecydowalismy sie na dziecko gdyz jakas luka w naszym zyciu zostala,czegos nam brakowalo,pusto,cicho,smutno . . .
Od czerwca 2011r zaczelismy sie starac o dzidzie.W grudniu 2011roku zaszlam w ciaze biochemiczna jak sie pozniej okazalo,moj organizm niestety odrzucil mojego upragnionego aniolka [*]
Od tamtej pory przechodzilam takie fazy zalamania psychicznego,ze nawet niechce o tym pamietac Klotnie z narzeczonym,test a testem robiony,placz,nadzieja i tak w kolko Chcialam przestac myslec,ale nieda sie przestac Podczas sexu jedna rzecz w glowie siedziala DZIECKO.Odliczanie czasu owulacji,sex na JUZ BO OWULACJA JESTB !!!
Lekarze odsylali mnie do innych i tak w kolko,mam dosc.
Jestem mloda kobieta ktora marzy o dziecku.Czy to tak wiele???
Nie chce gory pieniedzy,willi z basenem,chce tylko zajsc w ciaze,chce dac mojemy narzeczonemu potomka.Chce sie czuc 100% kobieta.Tylko tyle i nic wiecej
vanessa lubi tę wiadomość
-