Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Badania nad niepłodnością
Odpowiedz

Badania nad niepłodnością

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MagdalenaK Nowa

Wysłany: 20 września 2013, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie,
    jestem psychologiem i w ramach doktoratu prowadzę badania nad psychologicznymi aspektami niepłodności.
    Do badań zapraszam panie, które aktualnie leczą się na niepłodność. Są one całkowicie anonimowe, a w podziękowaniu za udział w nich zapraszam na bezpłatne konsultacje psychologiczne, które odbywają się w centrum Warszawy.
    Proszę o kontakt drogą mailową - [email protected] lub przez Forum.
    Z góry serdecznie dziękuję za pomoc!
    Z wyrazami szacunku,
    Magdalena Kruk

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

MagdalenaK
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Pomożemy Pani Magdzie?
    Ja się piszę:)

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie pisze bo upadam juz na glowe :( :( :(

MisiaMisia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani Magdo pisze do pani gdyz mam juz tego wszytskiego dosc :(

Mam 24 lata,od 7 lat mam stalego partnera.Ponad dwa lata temu zdecydowalismy sie na dziecko gdyz jakas luka w naszym zyciu zostala,czegos nam brakowalo,pusto,cicho,smutno . . .
    Od czerwca 2011r zaczelismy sie starac o dzidzie.W grudniu 2011roku zaszlam w ciaze biochemiczna jak sie pozniej okazalo,moj organizm niestety odrzucil mojego upragnionego aniolka [*] :(
    Od tamtej pory przechodzilam takie fazy zalamania psychicznego,ze nawet niechce o tym pamietac :( Klotnie z narzeczonym,test a testem robiony,placz,nadzieja i tak w kolko :( Chcialam przestac myslec,ale nieda sie przestac :( Podczas sexu jedna rzecz w glowie siedziala DZIECKO.Odliczanie czasu owulacji,sex na JUZ BO OWULACJA JESTB !!!
    Lekarze odsylali mnie do innych i tak w kolko,mam dosc.
    Jestem mloda kobieta ktora marzy o dziecku.Czy to tak wiele???
    Nie chce gory pieniedzy,willi z basenem,chce tylko zajsc w ciaze,chce dac mojemy narzeczonemu potomka.Chce sie czuc 100% kobieta.Tylko tyle i nic wiecej

vanessa lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ