X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Beta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marta27:) Nowa

Wysłany: 2 grudnia 2023, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny czy któraś z was miała niski przyrost bety hcg a ciaza rozwijała się prawidłowo moja historia wygląda tak ostatni okres 18.10 zrobiłam testy 15 listopada widoczne dwie kreski gdzie druga słaba 16.11 pierwsza beta wynosiła 29.1 18
    11 wynosiła już 37.8 wizyta u lekarza przepisana luteina a może wywoła okres po 14 dniach wizyta czyli 5.12 zrobiłam nete jeszcze raz znowu przysrost niski bo 29.11 440 a 1.12 wynosiła 596.1 boję się już liczę na najgorsze wizytę mam 5.12 ale może któraś miała.niski przysrost a coaza rozwijała.sie prawidłowo i skończyło się happyendem w czerwcu poroniłam jedna ciążę teraz boję się że kolejna poronie proszę o.odpowiedz

12

• Clausix Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2023, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta27:) wrote:
    Cześć dziewczyny czy któraś z was miała niski przyrost bety hcg a ciaza rozwijała się prawidłowo moja historia wygląda tak ostatni okres 18.10 zrobiłam testy 15 listopada widoczne dwie kreski gdzie druga słaba 16.11 pierwsza beta wynosiła 29.1 18
    11 wynosiła już 37.8 wizyta u lekarza przepisana luteina a może wywoła okres po 14 dniach wizyta czyli 5.12 zrobiłam nete jeszcze raz znowu przysrost niski bo 29.11 440 a 1.12 wynosiła 596.1 boję się już liczę na najgorsze wizytę mam 5.12 ale może któraś miała.niski przysrost a coaza rozwijała.sie prawidłowo i skończyło się happyendem w czerwcu poroniłam jedna ciążę teraz boję się że kolejna poronie proszę o.odpowiedz

12

Niestety beta jest dużo za niska, powinna się podwajać co 48h. Idź do lekarza koniecznie.

33 lata, starania od 10.2019
    03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
    02.2025 - start IVF - 10🪩➡️ 8🥚➡️ 5❄️(5.1.1, 5.1.1., 6.2.2., 6.2.3., 4.2.2.)
    07.04.2025 - FET 5.1.1 ❄️ 💔9 tc

"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec."
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ