Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Beta 0.2 a pęcherzyk ciazowy
Odpowiedz

Beta 0.2 a pęcherzyk ciazowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ewera Znajoma

Wysłany: 24 kwietnia 2022, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;-)

Jestem skołowana. Może któraś miała podobnie.
    Beta hcg 0.2
    Wizyta u lekarza, bo cykl już za długi.... a tu na usg pecherzyk ciążowy. Nie wydaje się to możliwe....

• KaJa Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2022, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewera wrote:
    Witam ;-)

Jestem skołowana. Może któraś miała podobnie.
    Beta hcg 0.2
    Wizyta u lekarza, bo cykl już za długi.... a tu na usg pecherzyk ciążowy. Nie wydaje się to możliwe....

Możliwe, że w labie sie pomylili, zdarzają sie takie przypadki😊 jest też możliwe, że lekarz sie myli i to co widzi nie jest pęcherzykiem ciążowym. Inna opcja to że za wcześnie zrobiłaś bhcg. W jakim odstępie czasu od wizyty u ginekologa robiłaś bhcg? Bo jeśli mniej więcej 2-3 tygodnie to możliwe, że jeszcze wtedy ciąży nie było jak badałaś bete 😊 najlepiej to powtórzyć badanie albo poczekać na kolejne usg czy będzie zarodek i serduszko

24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
    13.10.22 ➡️ II kreski
    27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
    01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨‍👩‍👧‍👧❤
    08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
    11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
    17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ