Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Beta 0.2 a pęcherzyk ciazowy
Odpowiedz

Beta 0.2 a pęcherzyk ciazowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ewera Znajoma

Wysłany: 24 kwietnia 2022, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;-)

Jestem skołowana. Może któraś miała podobnie.
    Beta hcg 0.2
    Wizyta u lekarza, bo cykl już za długi.... a tu na usg pecherzyk ciążowy. Nie wydaje się to możliwe....

• KaJa Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2022, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewera wrote:
    Witam ;-)

Jestem skołowana. Może któraś miała podobnie.
    Beta hcg 0.2
    Wizyta u lekarza, bo cykl już za długi.... a tu na usg pecherzyk ciążowy. Nie wydaje się to możliwe....

Możliwe, że w labie sie pomylili, zdarzają sie takie przypadki😊 jest też możliwe, że lekarz sie myli i to co widzi nie jest pęcherzykiem ciążowym. Inna opcja to że za wcześnie zrobiłaś bhcg. W jakim odstępie czasu od wizyty u ginekologa robiłaś bhcg? Bo jeśli mniej więcej 2-3 tygodnie to możliwe, że jeszcze wtedy ciąży nie było jak badałaś bete 😊 najlepiej to powtórzyć badanie albo poczekać na kolejne usg czy będzie zarodek i serduszko

24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
    13.10.22 ➡️ II kreski
    27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
    01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨‍👩‍👧‍👧❤
    08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
    11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
    17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ