X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Beta 5 dpt
Odpowiedz

Beta 5 dpt

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • SylwiaW1991 Nowa

Wysłany: 14 lutego, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    Chciałam prosić Was o podzielenie się opiniami, czy miałyście tak kiedyś, że beta (z krwi) 5 dpt pięciodniowej blastki wyszła poniżej 2, czyli jednoznacznie brak ciąży, a później się okazało, że jednak transfer się udał? To już mój szósty transfer i bardzo bym chciała, żeby coś z tego wyszło.
    Z góry dziękuję za podzielenie się Waszymi doświadczeniami.

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 15 lutego, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie co prawda nie beta, ale test negatywny 5 dpt, a beta 7 dpt 22,87. Powtórz w poniedziałek.

03.2023💔 8tc 👼

01/25- start IVF
    25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼

💊 hydroxychloroquine, avamina, letrox
    🔜 crossmatch, allo mlr

Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ