X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Beta 5 dpt
Odpowiedz

Beta 5 dpt

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • SylwiaW1991 Nowa

Wysłany: 14 lutego, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    Chciałam prosić Was o podzielenie się opiniami, czy miałyście tak kiedyś, że beta (z krwi) 5 dpt pięciodniowej blastki wyszła poniżej 2, czyli jednoznacznie brak ciąży, a później się okazało, że jednak transfer się udał? To już mój szósty transfer i bardzo bym chciała, żeby coś z tego wyszło.
    Z góry dziękuję za podzielenie się Waszymi doświadczeniami.

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 15 lutego, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie co prawda nie beta, ale test negatywny 5 dpt, a beta 7 dpt 22,87. Powtórz w poniedziałek.

03.2023💔 6tc
    03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
    07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1) 👧🏼

Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%

Mamy ❄️ (3.1.2)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ