X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Beta a zarodek
Odpowiedz

Beta a zarodek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolcia89 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2018, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie. Przy jak wysokiej becie hcg widać było u Was zarodek?
    U mnie beta odpowiednio przerasta, wczoraj sięgała ponad 8000, jednak na USG widoczny jest pusty pęcherzyk. Lekarz twierdzi, że przy takiej becie powinno być już widać zarodek, a przynajmniej pęcherzyk żółtkowy, a u mnie nic.
    Czy miała któraś z Was podobną sytuację, a później wszystko się dobrze skończyło?

05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
    21.01.2019 Aniołek 9t6d [*] PJP
    14.06.2019 Aniołek 8t [*] PJP

Obniżone białko Z
  • rzepakowepole Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2018, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A który to tydzień i dzień z ostatniej @? I jak duży jest pęcherzyk? Prędzej patrzyłbym na to niż na poziom bety, bo te zakresy są bardzo szerokie nawet dla wczesnej ciąży. Kiedy lekarz zalecił kolejne USG?

ex2bvcqgjnvonbri.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ