Beta Hcg negatywny a mozliwosc ciazy
-
Witam, 25, 26 grudnia współżylam ze swoim facetem z finalem w srodku wedlug moich obliczen to byly moje dni plodne poniewaz miesiaczke miałam 15 grudnia a cykle mam regularnie co 28 dni. Wedlug moich obliczen okolo 26 -27 grudnia miaalam owulacje i dzien po drugim stosunku kuły mnie strasznie jajniki przez jakies 3 dni (nigdy wczesniej nie mialam bóli owulacyjnych) pare dni pozniej zaczely mnie bolec sutki i co jakis czas bol w podbrzuszu jak na okres . po okolo 7 dniach od owulacji zrobiłam test ciazowy ktory wyszedl negatywny , ogolnie zwiekszyl mi sie apetyt , senna jestem bardziej i co chwile musze isc do toalety siku wiec bylam pewna ze jestem w ciazy , dzisiaj jest 11 dzien od owulacji z racji tego ze testy ciążowe wychodza negatywne poszlam na badanie krwi beta hcg ktore wskazalo 0,100 wiec tez negatywny do okresu mam 2-3 dni i moje pytanie czy moze jeszcze wyjsc pozytyw czy juz raczej pogodzic sie z tym ze w ciazy nie jestem ??
-
Myślę, że beta w 11 dpo nie kłamie. No ale mogłaś mieć też owu później, bo piszesz tylko o statystyce, a nie pomiarach temperatury itp. Poczekaj do dnia @ i jak nie przyjdzie - powtórz betę.
-
Bloonndyyna wrote:Witam, 25, 26 grudnia współżylam ze swoim facetem z finalem w srodku wedlug moich obliczen to byly moje dni plodne poniewaz miesiaczke miałam 15 grudnia a cykle mam regularnie co 28 dni. Wedlug moich obliczen okolo 26 -27 grudnia miaalam owulacje i dzien po drugim stosunku kuły mnie strasznie jajniki przez jakies 3 dni (nigdy wczesniej nie mialam bóli owulacyjnych) pare dni pozniej zaczely mnie bolec sutki i co jakis czas bol w podbrzuszu jak na okres . po okolo 7 dniach od owulacji zrobiłam test ciazowy ktory wyszedl negatywny , ogolnie zwiekszyl mi sie apetyt , senna jestem bardziej i co chwile musze isc do toalety siku wiec bylam pewna ze jestem w ciazy , dzisiaj jest 11 dzien od owulacji z racji tego ze testy ciążowe wychodza negatywne poszlam na badanie krwi beta hcg ktore wskazalo 0,100 wiec tez negatywny do okresu mam 2-3 dni i moje pytanie czy moze jeszcze wyjsc pozytyw czy juz raczej pogodzic sie z tym ze w ciazy nie jestem ??
Jeżeli miałaś owulacje 27.12 to dzisiaj chyba jest 15 dpo a nie 11. Beta na 100% wyszłaby wiarygodnie, a jeżeli owulacje miałaś 12 dni temu (11 dpo), to wypadałaby ok 31.12 - współżyłaś wtedy bez zabezpieczenia?
Wydaje mi się, że naprawdę w tylko skrajnych przypadkach beta wyszłaby negatywna, bo do tego czasu już najczęściej jest zagnieżdżeniesyn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
_Hania wrote:Jeżeli miałaś owulacje 27.12 to dzisiaj chyba jest 15 dpo a nie 11. Beta na 100% wyszłaby wiarygodnie, a jeżeli owulacje miałaś 12 dni temu (11 dpo), to wypadałaby ok 31.12 - współżyłaś wtedy bez zabezpieczenia?
Wydaje mi się, że naprawdę w tylko skrajnych przypadkach beta wyszłaby negatywna, bo do tego czasu już najczęściej jest zagnieżdżenie
Od tamtej pory kiedy minelo 11 dpo i zrobilam bete nie robilam juz zadnych testow czekam czy przyjzdzie @ czy nie i dlatego o takich datach napisalam w poscie zeby sie dowiedzieć czy moze ktoras tak miała ze beta przed spodziewana miesiaczka miala prawo jeszcze wyjsc negatywna. -
nick nieaktualny
-