Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne BETA HCG ŚLĄSK
Odpowiedz

BETA HCG ŚLĄSK

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • StylishEve Nowa

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny napiszcie mi proszę gdzie i w jakiej cenie zrobię badanie beta hcg w Zabrzu, Bytomiu lub Gliwicach?
    Proszę powiedzcie.

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W każdym laboratorium praktycznie. To nie jest jakieś rzadkie badanie, raczej należy do podstawowej oferty lab. Przeciętnie 20-30zł.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StylishEve wrote:
    Dziewczyny napiszcie mi proszę gdzie i w jakiej cenie zrobię badanie beta hcg w Zabrzu, Bytomiu lub Gliwicach?
    Proszę powiedzcie.

Zapewne masz koło siebie gdzieś diagnostykę ;)
    Ja z kartą klienta płaciłam niecałe 20 zł .

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ