X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Beta i jej przyrost
Odpowiedz

Beta i jej przyrost

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda 26 Ekspertka

Wysłany: 7 stycznia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny dzis bylam na becie i wynik jest 786.6 i w sumie lekarz kazał mi przyjsc w sobote a wizyte mialam dopiero na 14 kurde i nie wiem czasami czy cos złego sie nie dzieje pierwsza bete mialam 232.2 wiec ta teraz urosla ale czy juz powiinno byc cos widac na usg...moze ktos cos poradzi bo chyba zwariuje do soboty....

Magda26
  • Natka88 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak druga bete robilas po 48h, to masz piekny przyrost:)
    Podobno pecherzyk ciazowy widac przy becie powyzej 1000, na zarodek będzie jeszcze za wczesnie.

Nic sie nie martw!

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta pięknie urosła kochana

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Magda 26 Ekspertka

Wysłany: 7 stycznia 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze po tyg. kazal mi zrobic ale on tak mowil ze tyle powinna urosnac i w sumie jest jak pojde w sobote to jeszcze wieksza bedzie boje sie tylko zeby pustego jaja nie bylo...ale mam nadzieje ze bedzie oki czyli i tak zarodka jeszcze nie bedzie widac...Dzieki dziewczyny dobrze ze tu mozna kogos sie poradzic...:);)

Magda26
  • werni Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie, na początku nic nie widać, a przyrost masz super :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ