SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Beta i progesteron
Odpowiedz

Beta i progesteron

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AsiaEf Debiutantka

Wysłany: 9 czerwca, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem ok 15 dpo. Wczoraj byl termin spodziewanej miesiaczki i test pozytywny. Dzisiaj beta 375, progesteron 19. Nie moge sie dodzwonic do lekarza. Nie wiem czy ten wynik nie jest za niski. W czwartek bede robila powtorne badania. To moja 1 ciaza.

• Morgo Autorytet

Wysłany: 9 czerwca, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaEf wrote:
    Hej, jestem ok 15 dpo. Wczoraj byl termin spodziewanej miesiaczki i test pozytywny. Dzisiaj beta 375, progesteron 19. Nie moge sie dodzwonic do lekarza. Nie wiem czy ten wynik nie jest za niski. W czwartek bede robila powtorne badania. To moja 1 ciaza.

To ciąża naturalna? Miałam taki wynik 5 dpt i lekarz powiedział że jest okej także na spokojnie.

👩‍❤️‍👨 31&38 l. 21 cs
    💃 AMH - 1,72, przewlekłe zapalenie endometrium (histeroskopia po 1 nieudanym cyklu IVF)
    👦 morfologia 0-2%, hipogonadyzm - wyrównany

Marzec 26' - I cykl IVF
    10 pęcherzyków - 5 kumulusów - 3 MII - 3 zarodki - 3 blastocysty 🐣
    3 transfery - 2x beta ujemna❌ , 1x ciąża biochemiczna.
    Sierpień 26' - II cykl IVF
    13 pęcherzyków - 10 kumulusów - 5 MII - 2 zygoty w 1 dobie - 1 morula w 5 dobie - transfer świeży ❌

nikt prawie nie wie, dokąd go zaprowadzi droga, póki nie stanie u celu
  • AsiaEf Debiutantka

Wysłany: 9 czerwca, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morgo wrote:
    To ciąża naturalna? Miałam taki wynik 5 dpt i lekarz powiedział że jest okej także na spokojnie.

Tak, naturalna.
    Dziekuje, ze napisalas 🥰 troche sie naczytalam, ze progesteron powinien byc pow 20, chociaz podobno zmienia on sie w ciagu doby.

• AsiaEf Debiutantka

Wysłany: 11 czerwca, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj robilam powtorna bete i progesteron. Beta wzrosla o 97% wiec fajnie. Ale progesteron stoi, nadal 19. Jak myslicie? Lekarz nie odpisuje.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ