X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Beta z krwi - hcg
Odpowiedz

Beta z krwi - hcg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • MONIAK Znajoma

Wysłany: 24 lutego 2023, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izet wrote:
    Cos mi sie wydaje, ze jednak masz świetny fun i jesteś małym trollem ;) od jakiegoś czasu pojawia sie tutaj posty o dokładnie tej samej treści i wiele dziewczyn, w tym ja, poważnie odpowiadaliśmy Ci ma Twoje pytania ale powoli zaczyna sie to robić nudne i irytujące.

Rozumiem już nue będę zadawać pytań
    Tylko proszę o udzielenie mi odpowiedzi na ostatnie pytanie czy mam się martwic ze zawsze wychodziło z bety 0.05 a nagle 0.592 czy to może coś oznaczać czy to może coś oznaczać ten wynik 0.592
    Tylko to chce się dowiedzieć

• Lilka1298 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2023, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MONIAK wrote:
    Rozumiem już nue będę zadawać pytań
    Tylko proszę o udzielenie mi odpowiedzi na ostatnie pytanie czy mam się martwic ze zawsze wychodziło z bety 0.05 a nagle 0.592 czy to może coś oznaczać czy to może coś oznaczać ten wynik 0.592
    Tylko to chce się dowiedzieć

Jesteś w ciąży. Koniec tematu.

15.12.2023 - Liwia 🌸
  • MONIAK Znajoma

Wysłany: 25 lutego 2023, 04:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka1298 wrote:
    🫠🫠 to oznacza ciąże ? Ja naprawdę się stresuje czy robi sobie pani ze mną żarty ?

• MONIAK Znajoma

Wysłany: 25 lutego 2023, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ten wynik 0.592 naprawdę oznacza ciąże. Naprawdę się stresuje nie wiem co robić biorę tabletki to co ja mam zrobić , boje się przekazać rodzicom naprawdę pomóżcie mi i odpowiedzcie prawdę

• MONIAK Znajoma

Wysłany: 25 lutego 2023, 05:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka1298 wrote:

W poprzedni poście pani pisała ze nie a teraz ze tak ? Nie wiem już co robić jestem za młoda

• MonikaeS Przyjaciółka

Wysłany: 25 lutego 2023, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia dla spokoju zrób kolejną betę. To może być błąd pomiarowy. Stres nie pomoże, szkoda zdrowia. Jeżeli jesteś zaniepokojona to skonsultuj wyniki z ginekologiem, albo lekarzem rodzinnym.

3 lata bez zabezpieczenia.
    Oficjalne starania od października 2022.
    Przyczyna niepowodzeń:
    ❌️upłynnienie mechaniczne

Czekamy na cud,na klinikę przyjdzie jeszcze czas.
  • MONIAK Znajoma

Wysłany: 25 lutego 2023, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaeS wrote:
    Monia dla spokoju zrób kolejną betę. To może być błąd pomiarowy. Stres nie pomoże, szkoda zdrowia. Jeżeli jesteś zaniepokojona to skonsultuj wyniki z ginekologiem, albo lekarzem rodzinnym.

Co to oznacza błąd pomiarowy? I czy ta beta 0.592 może oznaczać ciąże ? O to mi chodzi

• MONIAK Znajoma

Wysłany: 25 lutego 2023, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaeS wrote:

Chodzi mi o to ze zawsze jak robiłam betę wychodziła mi 0.05 a twraz jak zrobiłam wyszła mi 0.592 13 dni po sytuacji a sytuacja miała miejsce podczas 2 dnia okresu a ta betę zrobiła 1-2 dni po owulacji ale biorę tabletki lecz pierwsza tabletkę wzięłam 2 dnia cyklu to nie wiem czy została zahamowana ta owulacja czy nie zrobiłam ja i chodzi mi o to czy czy to może wskazywać na ciąże. ? I chodzi mi o to CZmeu nagle mam taki wynik

• MONIAK Znajoma

Wysłany: 25 lutego 2023, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaeS wrote:

Chodzi mi czy ten wynik może wskazywać na ciąże ? Bo sytuacja miała miejsce 2 dnia okresu i od tego dnia upłynęło 13 dni j zrobiłam betę a betę robiłam 15 dnia cyklu

• MONIAK Znajoma

Wysłany: 25 lutego 2023, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ???

• emdar Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2023, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MONIAK wrote:
    Chodzi mi czy ten wynik może wskazywać na ciąże ? Bo sytuacja miała miejsce 2 dnia okresu i od tego dnia upłynęło 13 dni j zrobiłam betę a betę robiłam 15 dnia cyklu
    Dziewczyno, idź na spacer. Nie, ten wynik nie wskazuje na ciążę na 10000%. To,że "zawsze"( ile razy robiłaś już beta HCg? że piszesz zawsze) miałaś inny wynik o niczym nie świadczy. Serio,mówię bez złośliwości, seks nie jest jeszcze dla Ciebie.
    Ps. Mam "dobre serce" dlatego Ci odpisuję, ale to już ostatni raz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2023, 17:39

42 lata
    08.03.2019 puste jajo płodowe💔
    17.02.2020 Julek 💙
  • MONIAK Znajoma

Wysłany: 25 lutego 2023, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emdar wrote:
    Dziewczyno, idź na spacer. Nie, ten wynik nie wskazuje na ciążę na 10000%. To,że "zawsze"( ile razy robiłaś już beta HCg? że piszesz zawsze) miałaś inny wynik o niczym nie świadczy. Serio,mówię bez złośliwości, seks nie jest jeszcze dla Ciebie.
    Ps. Mam "dobre serce" dlatego Ci odpisuję, ale to już ostatni raz.

Betę robiłam w tym samym labolatorium co zawsze i za każdym RAZME wychodziła 0.05 a teraz nagle 0.592
    Pojechałam specjalnie do tego labo dzisjaj aby zapytać się o wynik i pani mi powiedziałam ze to może oznaczać ciąże ze to może być początek ze się zagnieżdża

Mala_syrenka lubi tę wiadomość

• Lilka1298 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2023, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MONIAK wrote:
    Betę robiłam w tym samym labolatorium co zawsze i za każdym RAZME wychodziła 0.05 a teraz nagle 0.592
    Pojechałam specjalnie do tego labo dzisjaj aby zapytać się o wynik i pani mi powiedziałam ze to może oznaczać ciąże ze to może być początek ze się zagnieżdża

No to skoro pani w laboratorium powiedziała Ci, że może to oznaczać ciążę to powtórz badanie w poniedziałek.

15.12.2023 - Liwia 🌸
  • MONIAK Znajoma

Wysłany: 26 lutego 2023, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka1298 wrote:
    No to skoro pani w laboratorium powiedziała Ci, że może to oznaczać ciążę to powtórz badanie w poniedziałek.

To powinien być przyrost tak to ? Czy ten wynik może oznaczać ciąże?

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ