biomergon
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja biorę dopiero drugi miesiąc, w ciąży jak na razie nie jestem. Co do wyregulowania to się nie wypowiem, bo po prostu nie miałam z tym problemu. Ale np. pomógł mi na bolące piersi przed okresem - czasami zaczynały mnie boleć od razu po owulacji aż do okresu.2014 córka z IUI
Starania o drugie dzieciątko
2018 - dwie nieudane IUI
2019 - dwie nieudane IUI
09.2019 - ICSI - hiperstymulacja - 17 komórek pobranych. 6 zapłodnionych. 5 mrozaczków.
31.10.2019 criotransfer 😥
Kolejne 3 crio nieudan
10.2020 Histeroskopia wykazała rozległe isthmocele w bliznie po cc😔
11.2020 start 2 procedura❄❄❄❄
7.11.2020 ET 2 dn. zarodek 😔 -
Ja zaszlam po miesiącu brania bromergonu cykle uregulował mi
Idealnie na 28 przychodzili okres wcześniej to miałam długie cykle teraz biorę norpolac to to samo co bromergon tylko mniej szkodliwy zaszlam rownież po miesiącu ale poronilam w 9 tyg tersz starałam sie ponownie to moj drugi cykl oby był udanykasia m lubi tę wiadomość
-
oliwia85 wrote:Ja zaszlam po miesiącu brania bromergonu cykle uregulował mi
Idealnie na 28 przychodzili okres wcześniej to miałam długie cykle teraz biorę norpolac to to samo co bromergon tylko mniej szkodliwy zaszlam rownież po miesiącu ale poronilam w 9 tyg tersz starałam sie ponownie to moj drugi cykl oby był udany
Oliwia a jak bralas ten lek?bo mi dzisiaj lekarz przypisal ale mam go brac non stop, jak uwazasz czy to normalne?i w jakich dawkach bralas??dzieki za odpkasia -
bromergon biorę przez cały czas, nie robię żadnych przerw, biorę w dawce 1,5 tabletki dziennie, 0,5 tabletki rano i 1 tabletkę wieczorem. A biorę już ponad 1,5 roku"Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II
-
Ja też biorę bez przerwy 0,5 tabletki rano i 1/4 na wieczór2014 córka z IUI
Starania o drugie dzieciątko
2018 - dwie nieudane IUI
2019 - dwie nieudane IUI
09.2019 - ICSI - hiperstymulacja - 17 komórek pobranych. 6 zapłodnionych. 5 mrozaczków.
31.10.2019 criotransfer 😥
Kolejne 3 crio nieudan
10.2020 Histeroskopia wykazała rozległe isthmocele w bliznie po cc😔
11.2020 start 2 procedura❄❄❄❄
7.11.2020 ET 2 dn. zarodek 😔 -
nick nieaktualny
-
kasia m wrote:dziewczyny dzisiaj lekarz mi przypisal biomergon i mam barc go non stop przez caly cykl, bez przerw ,to normalne wy tez ta mialyscie?? czy jak go stosujecie???
To normalne. Bromergon nie jest hormonem i bierze się go non stop przez cały cykl.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny