Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Biopsja endometrium w cyklu ze staraniami
Odpowiedz

Biopsja endometrium w cyklu ze staraniami

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KlauKalu Debiutantka

Wysłany: 23 maja, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! dziewczyny czy któraś z Was miała wykonywaną biopsję endometrium w tym samym cyklu w którym doszło do zapłodnienia. Mam za sobą 2 poronienia, stosunkowo łatwo zachodzę w ciążę ale nie trwa dalej niż do 5-7 tygodnia. Według monitoringu jutro lub w poniedziałek będę miała owulację. Czy jest sens lub coś może się stać gdybyśmy starali się o dziecko np. dziś? Wiem, że komplikacją po zabiegu może być poronienie, no ale to wtedy gdy doszło już do implantacji zarodka w macicy, a biopsja zostanie wykonana w momencie gdy dopiero będzie dochodziło do połączenia komórki jajowej z plemnikiem. Czy była któraś w takiej sytuacji?

• Ona_39 Autorytet

Wysłany: 23 maja, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chcesz wykonać biopsję to nie należy się przed nią starać. Owulacja może się przesunąć, nie jesteś maszyną.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ