X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne błagam pomozcie
Odpowiedz

błagam pomozcie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 19 listopada 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedzcie mi jakim cudem dzisiaj wyszła mi blada kreska na tescie ciązowym? moj niby okres byl mega dziwny do tej pory plamie teraz na kremowo plus sluz z nitkami krwi lekko zarózowiony , przeciez z wykresu nawet owulacji nie widac a tu blada kreska na tescie? boja sie ze to pozamaciczna jesli już w ogole, bo skąd 7 dniowe plamienia :(

7c88916c809a92c195577deab19b499d.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 20:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej idz na badanie krwi i jak wyjdzie pozytywny to powtórz po 2 dniach !!
    Jak beta rośnie to do gina i zrób jeszcze progesteron!!
    Jak beta będzie spadać to moze być ciaża biochemiczna!!

• katdud Przyjaciółka

Wysłany: 19 listopada 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIEKUJE JUTRO RANO DRUGI TEST ROBIE A POTEM BETA JAK COS I GIN JAK COS ALE MAM ZŁE PRZECZUCIA BO TEN WYKRES WYBITNIE NIECIAZOWY

• miszkaaa Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja koleżanka miała podobna sytuacje, niby owulacji nie bylo, testy owulacyjne nic nie wykazały. Pierwsze plamienie przypominało okres i było w tym terminie. Na teście słaba kreska, bo hormonu ciążowego bylo za mało. Z każdym kolejnym dniem i kolejnym testem kreska byla wyraźniejsza. Rezultat - piękna zdrowa ciąża!!!! Będzie Dobrze

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • Eklerka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katdud wrote:
    DZIEKUJE JUTRO RANO DRUGI TEST ROBIE A POTEM BETA JAK COS I GIN JAK COS ALE MAM ZŁE PRZECZUCIA BO TEN WYKRES WYBITNIE NIECIAZOWY
    Mój też nie był ciążowy ;) Temperatura nijaka, absolutnie nie wskazywała owulacji, śluzu jak na lekarstwo i w dodatku byle jaki ani wodnisty ani rozciągliwy, testy owulacyjne negatywne, na testerze owulacji ze śliny przez cały cykl zero paprotek i gdy zobaczyłam 2 kreski na teście... oniemiałam ;)

Dziewczyny dobrze radzą, kup test z innej firmy i leć na betę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 17:35

5fjzaeq.png
    6d4a1fa03ada290f9163e68d0b61b673.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katdud wrote:
    robiłaś ten drugi test? co wyszło?

ex2bmg7yxswzkwmo.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ