Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne błagam pomozcie
Odpowiedz

błagam pomozcie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 19 listopada 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedzcie mi jakim cudem dzisiaj wyszła mi blada kreska na tescie ciązowym? moj niby okres byl mega dziwny do tej pory plamie teraz na kremowo plus sluz z nitkami krwi lekko zarózowiony , przeciez z wykresu nawet owulacji nie widac a tu blada kreska na tescie? boja sie ze to pozamaciczna jesli już w ogole, bo skąd 7 dniowe plamienia :(

7c88916c809a92c195577deab19b499d.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 20:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej idz na badanie krwi i jak wyjdzie pozytywny to powtórz po 2 dniach !!
    Jak beta rośnie to do gina i zrób jeszcze progesteron!!
    Jak beta będzie spadać to moze być ciaża biochemiczna!!

• katdud Przyjaciółka

Wysłany: 19 listopada 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIEKUJE JUTRO RANO DRUGI TEST ROBIE A POTEM BETA JAK COS I GIN JAK COS ALE MAM ZŁE PRZECZUCIA BO TEN WYKRES WYBITNIE NIECIAZOWY

• miszkaaa Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja koleżanka miała podobna sytuacje, niby owulacji nie bylo, testy owulacyjne nic nie wykazały. Pierwsze plamienie przypominało okres i było w tym terminie. Na teście słaba kreska, bo hormonu ciążowego bylo za mało. Z każdym kolejnym dniem i kolejnym testem kreska byla wyraźniejsza. Rezultat - piękna zdrowa ciąża!!!! Będzie Dobrze

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • Eklerka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katdud wrote:
    DZIEKUJE JUTRO RANO DRUGI TEST ROBIE A POTEM BETA JAK COS I GIN JAK COS ALE MAM ZŁE PRZECZUCIA BO TEN WYKRES WYBITNIE NIECIAZOWY
    Mój też nie był ciążowy ;) Temperatura nijaka, absolutnie nie wskazywała owulacji, śluzu jak na lekarstwo i w dodatku byle jaki ani wodnisty ani rozciągliwy, testy owulacyjne negatywne, na testerze owulacji ze śliny przez cały cykl zero paprotek i gdy zobaczyłam 2 kreski na teście... oniemiałam ;)

Dziewczyny dobrze radzą, kup test z innej firmy i leć na betę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 17:35

5fjzaeq.png
    6d4a1fa03ada290f9163e68d0b61b673.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katdud wrote:
    robiłaś ten drugi test? co wyszło?

ex2bmg7yxswzkwmo.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ