Bo i dla nas wyjdzie słońce 🤩
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc kobitki w pazdzierniku 😳😳 jak ten czas leci ,dopiero był marzec 🤪
Zbliżają nam się owulki, podglady itd takze wkoncu znow coś się dziejeeeee i mija ten czas od 1dc do nudnego przynajmniej 10dc 😁 olyeeaah
Ja mam nadzieję że do poniedziałku będę po owu bo mój mąż wyjeżdża 🙉🙄😬
Miłego dnia kochaneMayMasza, Papillon lubią tę wiadomość
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
ja mam juz mocne plamienia, takze wpisuje sobie okres ze to juz jest bo pewnie zaraz sie rozkreci na dobre, dziwne tylko to ze cycki nadal bolą, pewnie kwestia chwili, temp jaka byla taka jest....36,7..
owulacja musiala byc jakos wczesniej, my dzialalismy dopiero od 13 dc do 16 dc, chyba za pozno... na to by wyychodzilo, cykl trwal jakos 25 dni teraz
rozmawialam z mezem, od poniedzialku : jeszcze wiecej zdrowych produktow, eliminujemy slodycze kupne i chipsy, alkohol tylko czerwone wino - bez drinkow. ja kupuje dodatkowo sobie ovarin. zobaczymy... o tyle spoko ze data kolejnego testowania to jeszcze pazdziernik bo 28.10 powinnam miec okres ... pewnie za pare dni nerwy mi przejdą i bede dzialacMayMasza, Papillon lubią tę wiadomość
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Już czuję się okresowo także nic chyba z tego nie będzie. Jeszcze byłam w Medicover pobrać wymaz na ureaplasmę I powiedzieli, że pobierają popołudniu.... A na rano to w innej placówce jutro może być... No umówiłam się, ale jak dostanę okres to znowu nie zrobię 😔
No ale nic, trudno...
Powodzenia dziewczyny w Waszych bzykach😘😘 -
Cześć w październiku ♥️
U mnie dziś 3dpo, czuję się jak zawsze i jak zawsze nie mam nadziei na szczęśliwy koniec
Achna-super że z nami zostaniesz ♥️ obyś przechodziła ta ciążę spokojniutko✊
Clausix- jak tam badania nasienia? Już chyba po?
Papilon- Ty tu dajesz taka dawkę pozytywnych emocji że nie mogłoby Cię tu zabraknąć 😂
Reikja wiesz że bóle jak na okres niczego nie przekreślają ✊🍀
Dla tych hodujących jajeczka przesyłam dobrą energię ❤️ a dla tych po owu dwóch kreseczek 🙌
Miłego dnia ♥️Reikja, MayMasza, Papillon lubią tę wiadomość
💁♀️28
🙋♂️31
starania o pierwsze dziecko od 01.2020
owulacje potwierdzone monitoringiem, jajeczka rosną/ dosyć późna owulacja i krótka f.lutealna
badania nasienia - 09.2020
morfologia 6%✔️
ruchliwe 80%✔️
bezwzględna ilość prawidłowych 22,8mln✔️
30.11- laparoskopia z histeroskopią, udrożniony lewy jajowód, brak endometriozy
17.05- sono hsg, lewy jajowód drożny, prawy przepuścił kontrast z lekkim opóźnieniem.
21.07 ⏸️ 13dpo beta 80,2❣️
23.07 15dpo beta 278,1 ❣️
26.07 18dpo beta 2246
-
Mala_syrenka wrote:Hey;)
Ja też tu chętnie zostanę
I tak będę podczytywać, żeby sprawdzić, kiedy do każdej po kolei uśmiechnie się los. A jestem pewna,że wkrotce ♡
Widzę,że hodowla jajek pełna para. Będą efekty w październiku, ojj będą.
Na przyszły tydzień postaram się umówić wizytę, muszę zobaczyć, co tam w środku się dzieje. No nie wytrzymam dluzej;)
Tak się martwilam,czy wytrzymam miesiąc w pracy, A drugi etap tak skopalam po całości, że jakby mnie przyjeli, to tylko z litości;D nawet nie sprawdzam maila, bo wiem jaka odpowiedź.
A to nawet i dobrze, bo już mnie dopadaja bardzo silne mdłości. Już dzisiejszej nocy myślałam,że będę wisieć nad kiblem. I dziś od rana nie jest jakoś dużo lepiej. Dzisiaj będę jeść wszystko, co się da, bo jak się zacznie, to do 2 trymestru będę tylko o wodzie z grejfrutem i bułce z masłem.
Pozdrawiam serdecznie!
Który tydzień u Ciebie?
Witam Was w pażdzierniku 😍 Oby był równie owocny jak wrzesień, a nawet bardziej 🍀🍀🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2020, 08:46
-
hej hej mamy już październik, sama w to nie wierzę
u mnie 25 dc, cycki pełne, bolą jak dotykam z boku, czyli jak co miesiąc prawie. Podbrzusze czasem mnie zaboli. Jakoś nie nastawiam się na to, że się udało. Jeszcze w dodatku mam taki katar, że szok
27.12.2020 - II 🍀
28.12.2020 - HCG total 197,98 mUl/ml 😍
30.12.2020 - HCG total 529,92 mUl/ml 😍
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
ON: 250 MLN całość, morfologia 1%, reszta parametrów ok. -
Dzień dobry
Ja dziś przysypiam w pracy i tak udaję że coś robię, że szoook
Clausix - gdzie Ty zniknęłaś ?
Miłego dnia dziewczyny, ja chyba zaraz strzelę jakąś podwójną kawkęMala_syrenka, MayMasza lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, mój październik wjeżdża na ostro i mnie testuje od pierwszego... przychodzę do biura a tam co? TO!!! Moja słaba silna wola rzucona została na głęboką wodę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2020, 09:06
Natka95, Alisek93, Mala_syrenka, Reikja, hannah_92, Papillon lubią tę wiadomość
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
badanie nasienia 2019 vs 2021
morfologia 4% -> 3% ❌
Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
Ruchome 58,14 %(2021) ✅ -
Natka95 wrote:Dzień dobry
Ja dziś przysypiam w pracy i tak udaję że coś robię, że szoook
Clausix - gdzie Ty zniknęłaś ?
Miłego dnia dziewczyny, ja chyba zaraz strzelę jakąś podwójną kawkę
✊✊✊✊🍀🍀🍀Mala_syrenka, Natka95 lubią tę wiadomość
💁♀️28
🙋♂️31
owulacje potwierdzone monitoringiem, jajeczka rosną/ dosyć późna owulacja i krótka f.lutealna
morfologia 6%✔️
ruchliwe 80%✔️
17.05- sono hsg, lewy jajowód drożny, prawy przepuścił kontrast z lekkim opóźnieniem.
26.07 18dpo beta 2246
-
Mala_syrenka wrote:Dzisiaj 5+1, czyli prawie jak Ty. Chciałabym na koniec przyszłego tygodnia. Powinien być przynajmniej pecherzyk z żółtkiem w środku. Tydzień bym poczekala i by było wszystko. Ale nie umiem no!!
Na początku wrzesnia śniły mi się 2 martwe bociany i ten sen mnie prześladuje. Przez to nie umiem się cieszyć.
A ja po prostu te bociany cały sierpień wyzywalam. Przy @ jak widziałam bociana, to życzyłam mu,żeby ktoś z niego zrobił rosół, A z jajek jajcowke. Że samoluby nic nie zostawily. No to się potem martwe przysnily, nie było wyjscia;D A teraz ten sen mnie meczy;D
Cierpliwosc rzecz ciezka przede mna dokladnie 2 tygodnia czekania, oszaleje
Sen dobry haha, to za kareMayMasza lubi tę wiadomość
-
Witam w październiku:)
Ktoś wspominał o chandrze, mnie chyba dopadła. Jestem taka senna, ledwo zjem obiad po pracy i zaraz lecę pod kocyk się zdrzemnąć. W dodatku chyba mnie coś łapie, bo gardło mnie boli:( Oby mnie nie rozłożyło.
Mam dziś 8 dc. Boje się, że przez branie tych globulek dopochwowych nie zauważę śluzu płodnego. No i mam dylemat, współżyć czy nie współżyć. Doradźcie mi proszę. Mam jakieś bakterie Enterococcus Feacalis i są nieliczne, więc może współżycie nie zaszkodzi... już sama nie wiem. We wtorek 06 października idę na kontrolny wymaz i liczę że już po bakteriach nie będzie żadnego śladu.
Co do jedzonka to wczoraj byłam na frytkach w Macdonaldzie! na dodatek o 22:00, ale wracaliśmy ze spotkania i tak wyszło. Ale rano czekoladowa granola więc zdrowo:)"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
Clausix jak tam M po wczorajszych badaniach? Kiedy wyniki?
Natka95 coś chyba czuje ze zaraz ⏸️ zobaczymy🍀04.11.2021 ⏸️🍀
28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️
“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie” -
Achna, hannah_92, Niezapominajka 🍀, Karenira, Papillon lubią tę wiadomość
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
morfologia 4% -> 3% ❌
hannah_92 wrote:Witam w październiku:)
Ktoś wspominał o chandrze, mnie chyba dopadła. Jestem taka senna, ledwo zjem obiad po pracy i zaraz lecę pod kocyk się zdrzemnąć. W dodatku chyba mnie coś łapie, bo gardło mnie boli:( Oby mnie nie rozłożyło.
Mam dziś 8 dc. Boje się, że przez branie tych globulek dopochwowych nie zauważę śluzu płodnego. No i mam dylemat, współżyć czy nie współżyć. Doradźcie mi proszę. Mam jakieś bakterie Enterococcus Feacalis i są nieliczne, więc może współżycie nie zaszkodzi... już sama nie wiem. We wtorek 06 października idę na kontrolny wymaz i liczę że już po bakteriach nie będzie żadnego śladu.
Co do jedzonka to wczoraj byłam na frytkach w Macdonaldzie! na dodatek o 22:00, ale wracaliśmy ze spotkania i tak wyszło. Ale rano czekoladowa granola więc zdrowo:)
A co do globulek, to myślę, że odróżnisz wszelkie globulki 'wypływają' w takiej bardziej grudkowatej formie (przynajmniej te, z którymi ja miałam do czynienia) więc nawet jak będą zmieszane ze śluzem to wydaje mi się, że zauważysz różnicęhannah_92 lubi tę wiadomość
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
morfologia 4% -> 3% ❌
hannah_92 wrote:Witam w październiku:)
Co do jedzonka to wczoraj byłam na frytkach w Macdonaldzie! na dodatek o 22:00, ale wracaliśmy ze spotkania i tak wyszło. Ale rano czekoladowa granola więc zdrowo:)
Ja się ich pozbyłam właśnie po jednej takiej serii.
Ja bym współżyła na Twoim miejscu, bo szkoda marnować czas, a globulki nie powinny zaszkodzić ♥️hannah_92 lubi tę wiadomość
💁♀️28
🙋♂️31
morfologia 6%✔️
ruchliwe 80%✔️
26.07 18dpo beta 2246
-
Mala_syrenka wrote:Koniecznie po kuracji zastosuj probiotyk! To bardzo ważne po jakimkolwiek leczeniu. Do tego kefirki, kiszonki i inne takie. Żeby się dobre bakterie tak namnozyly,żeby te źle nie miały szansy się rozwijać.
Probiotyk taki dopochwowo tak? Dzięki za info, tak zrobię Tylko ja mam lek, mój mąż nie. Ginekolog tak na szybko dzwoniła a ja odebrałam w pracy i tak jakoś wyszło, że zapomniałam zapytać o współżycie. Cała ja!
Ale Alisek pocieszyłaś mnie, że da się to łatwo wytępić jedną kuracją. Także chyba się zdecyduje na współżycie, myślę, że nie powinno nic zaszkodzić. Dziś dopiero 3 dzień brania globulki, także jeszcze trochę zostało, a szkoda mi ominąć owulacje. Nie liczę na ten cykl, ale warto podjąć próbę. Powiem Wam, że to jest okropne - to wypływanie tej globulki, dobrze że sobie wkładkę założyłam, inaczej byłoby kiepsko.
Clausix tak czekamy na informacje, odezwij się kochana!♥ Mam nadzieję, że wszystko dobrze:)MayMasza lubi tę wiadomość
"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie".