Bo i dla nas wyjdzie słońce 🤩
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama8latka wrote:Klaudia A ile masz dni po owu???
Bebetka polecam na to żel Fertilsafe PLUS, ja miałam kupiony jako niby wspomagacz dla plemnikow ale koniec koncow uzylismy to parę razy i lezy... bo ja nie mam problemu ze sluzem ,suchoscia .
Ty grzesznico Tylko zakazany owoc Ci najlepiej smakuje 😄😄😄
Ja mam 3 dc i się nie mogę doczekać już, jeszcze mąż rano zaczął się dobierac ale musialam powstrzymać bo bez jaaaaaj gdzie w takim mocnym okresie 🙈 ale ciezkoooo 🙈
Ooo kurde tez bym tak chciała nie mieć z tym problemu ale tak na poważnie moje libido leży plackiem oK 2 lat moze 2.5. Ale w tym cyklu jest inaczej jakos czesto mam ochotę jak nigdyno ale znow moj M nie taaaaaakkkk wkurwił że pewnie nici z ❤ jak na razie.
Bardzo często myślę nad rozwodem, czasem już nie mam siły , nie będę niemiłych uwag wobec swojej osoby znosic tym bardziej od męża. Rozumiem że każdy ma gorsze dni, ale bez przesady miarka sie powoli przebiera. Jeżeli nie jest w stanie zakceptowac sytuacji i tym bardziej mnie w tym wspierac to moim zdaniem takie małżeństwo nie ma sensu .
jak stosowałaś powiedz mi czy ty też miałaś takie obajwy przy stosowaniu jak pieczenie po zaaaplikowaniu????
-
nick nieaktualnyami_ami wrote:Hej 🙂
Odebrałam wynik, mam covid.
Napisałam do mojego dr, oddzownil mówił by pilnować temperatury, paracetamol, Wit d i c. Gdybym kaszlała to nospa max. By szyjka się nie skracała. Pytałam czy mam się stresować, a on powiedział że nie, że nic nie powinno się stać i tego się nie boimy.
Więc u mnie covid to była jednodniowa lekka goraczka, 37.5 (na noc chyba było z 37., katar, lekki ból gardła.
Od wczoraj nie mam węchu, smak mam.🤷
Dużo zdrówka, nie stresuj się i dbaj o siebie jak tylko możesz -
MayMasza wrote:Ami bardzo dużo zdrówka Wam życzę ❤️ spokojnie, bez stresu, tak jak mówi lekarz, w końcu sam stres może zaszkodzić
Witam nowe dziewczyny na pokładzie
Dołączam do Was z NAC dzisiaj
Ha i muszę się Wam pochwalić! No muszę! Mam nadzieję że nie zapeszę... Ze względu na kręgosłup i niewydolność żylną odstawiłam 2 miesiące temu leki na własną rękę. Wiecie co? Przyszedł okres. SAM. Zupełnie sam!! Pierwszy raz od 3 lat! Oby się wyregulowali na stałe już i zaczęło działać!
Co do wiesiołka to ja kupiłam w takiej małej 100ml butelce w delikatesach na dziale z produktami w lodówkach
To wielki krok! Brawo, miejmy nadzieję, że przyjdzie na krótko i później Bobo zajmie miejsce okresu ☺️
MayMasza lubi tę wiadomość
27.12.2020 - II 🍀
28.12.2020 - HCG total 197,98 mUl/ml 😍
30.12.2020 - HCG total 529,92 mUl/ml 😍
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
ON: 250 MLN całość, morfologia 1%, reszta parametrów ok. -
Ami, zdrówka ❤
Maszka, ale fajnie - mamy tu na forum jakiś synchron ostatnio 😁 ale się będzie działo 😎
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2021, 17:20
MayMasza lubi tę wiadomość
23.12.2020 - ⏸️ 🍀
03.01.2021 - 💔6 tc
04.01.2021 - pierwsza (i ostatnia) wizyta
---
24.05.2021- sono-HSG - lewy jajowód drożny, prawy udrożniono -
Ami, bardzo dobre podejście
Oby Bobo zagościło i zostało 🥰
awE, synchron jajników 🤣🤣awE lubi tę wiadomość
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
badanie nasienia 2019 vs 2021
morfologia 4% -> 3% ❌
Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
Ruchome 58,14 %(2021) ✅ -
Ami duzo zdrówka, u mnie w pracy dziewczyna miala covid w 14 tygodniu ciąży, męczyło ja 2 tygodnie ale wyszla z tego i z dzidzia wszystko w porządku 🙂 ja juz po maratonie 3 dniowym, jeszcze dzis rano poprawiliśmy 🤭 wczoraj od popołudnia do samej nocy mialam ostry ból prawego jajnika wiec pewnie pecherzyk pękał, tylko ciekawe co z resztą jajek 🙊
ami_ami lubi tę wiadomość
2015-2017 starania naturalne i 2x histeroskopia - usuwanie przegrody macicy
2018-Letrozolle+ ovitrelle, sono-hsg ok
2019 - starania naturalne, strata w 9tc
2020-2021-clo, aromek, ovitrelle, histeroskopia
VIII 2021- laparokopia - niedrożne jajowody,drobne ogniska endometriozy usunięte
IX 2021-III 2022 - 2 procedury brak zarodków, wszystkie padały po 3 dobie
V 2022 Kriobank Białystok 3 procedura - 5 ❄️❄️❄️❄️❄️
VII 2022 - immunolog - Kir AA, brak wszystkich DS, NK 17%, Allo mlr 0%, Cross-match 46,7 %,Hla C1C2, Mąż Hla C2C2. Kariotypy ok.
VIII 2022 - immunosupresja
Niedoczynność, Hashi, IO,PAI homo, MTHRF - hetero
-
Ale jestem dziś padnięta 🤦♀️
Składaliśmy nową szafę i wszystko szło nie tak jak powinno. Paaaadam 😧
Włączyliśmy sobie płytę z wesela 😁 niedługo pół roku od uroczystości, ale ten czas leci 🙉
Jeszcze nam się udało 😁 co prawda drugie podejście, bo pierwotnie miało być w czerwcu, ale i tak było super 🙂
-
Kzz po tym żelu nie miałam żadnych skutków ubocznych , żadnego pieczenia ,swędzenie, nic.
A co do męża hmmm no wiesz jak jest w małżeństwie raz jest lepiej raz gorzej , jak masz do niego żal to mów mu to wprost, nie ma co dusić w sobie bo to się nawarstwia.... kawa na ławę od razu , nic lepiej nie rozwiązuje problemów jak rozmowa . Wiem że czasem się nie da bo aż się nie chce gadać... ale im jak wprost się nie powie o co chodzi to mało który się domyśli....
Masza no i pięknie dobre wieści 🥰👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Achna piłam Wiesiołek od końca grudnia, super na endometrium zadziałał, miałam po nim piękny😅 okres 😁 pierwszą butelkę zamowilam w olejarni Niwki, a drugą już w osiedlowym sklepie zielarskim, bo akurat wprowadzili u siebie😁Warto go łączyć z olejem lnianym żeby wyrównać proporcje kwasów omega 3 i 6. Ja tak piłam, teraz mam sam lniany, ale kupie też wiesiołka jak @ przyjdzie.
Ami dużo zdrówka!gdzieś ostatnio czytałam o przypadku dzidziusia, którego mama przeszła w ciąży covid i urodził się z przeciwciałami
Masza super wieści!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2021, 23:02
-
ami_ami wrote:Hej 🙂
Odebrałam wynik, mam covid.
Napisałam do mojego dr, oddzownil mówił by pilnować temperatury, paracetamol, Wit d i c. Gdybym kaszlała to nospa max. By szyjka się nie skracała. Pytałam czy mam się stresować, a on powiedział że nie, że nic nie powinno się stać i tego się nie boimy.
Więc u mnie covid to była jednodniowa lekka goraczka, 37.5 (na noc chyba było z 37., katar, lekki ból gardła.
Od wczoraj nie mam węchu, smak mam.🤷 -
Dzień dobry, zobaczyłam dziś biel vizira na teście o czułości 25 😁
Czyli beta jest poniżej, progres 💪Clausix lubi tę wiadomość
-
Hej kobitki przy niedzieli 🥰
Ja dzisiaj pospalaaam za wszystkie czasy 😁 mąż pojechal rano na ryby to nikt nie marudził nad uchem żeby wstawac 😁 więc dopiero idę po kawke 🥰
Bebetka jakkolwiek dziwnie to brzmi w naszym przypadku to cieszę się z Twojego białego testu🤪😙Bebetka93, Ka890 lubią tę wiadomość
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
Mama8latka wrote:Hej kobitki przy niedzieli 🥰
Ja dzisiaj pospalaaam za wszystkie czasy 😁 mąż pojechal rano na ryby to nikt nie marudził nad uchem żeby wstawac 😁 więc dopiero idę po kawke 🥰
Bebetka jakkolwiek dziwnie to brzmi w naszym przypadku to cieszę się z Twojego białego testu🤪😙
Masz rację, dziwnie to brzmi, że staraczka cieszy się z białego testu, ale jednak 😁
Teraz mam nadzieję, że jak zrobię test z Norda też będzie biały 🙂🙂🙂 -
Ile płaciłas za Nordy teraz ?? Ja mam w koszyku allegro wrzucone za 2 cos ,Pinki za 2,49 i te z meditrade po 3,20 i nie wiem które są teraz kupić 🤔👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
Mama8latka wrote:Ile płaciłas za Nordy teraz ?? Ja mam w koszyku allegro wrzucone za 2 cos ,Pinki za 2,49 i te z meditrade po 3,20 i nie wiem które są teraz kupić 🤔
Ostatnio płaciłam 2 coś a teraz ponad 3... Chyba 3.10 za sztukę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2021, 11:16
-
Piłyście kiedyś propolis? Teściowa mi poleca i tak czytam sobie to nawet nieźle brzmi 🤔33 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
02.2025 - start IVF - 10 pęcherzyków, 8 dojrzałych komórek, 5❄️(5.1.1, 5.1.1., 6.2.2., 6.2.3., 4.2.2.)
07.04.2025 - FET 5.1.1 ❄️ 💔9 tc
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Dzięki dziewczyny 🥰
Clausix - uwielbiam propolis 🤣🤣🤣
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
badanie nasienia 2019 vs 2021
morfologia 4% -> 3% ❌
Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
Ruchome 58,14 %(2021) ✅ -
Cześć dziewczyny 😊
Sorki że tak się wcinam z czapy ale potrzebuje rady...
Pamietam że ktoś na wątku miał podobny dylemat ale za chiny nie pamiętam kto i nie mogę zlokalizować 😒
Otóż mam covid 😞 pech chciał że również dni płodne 🤬 na ten moment to końcówka dni płodnych...
Macie może wiedzę jakie są zalecenia w takiej sytuacji ? -
to chyba bylam ja, mialam covid i dowiedzialam sie w 15 dc, i od tego czasu zawiesilismy starania - na ten cykl oczywiscie. covid mialam w styczniu. A zaszlam w ciaze w drugiej polowie lutego
MamaRo lubi tę wiadomość
wrzesień 2018 - córcia6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Paulinaaa wrote:to chyba bylam ja, mialam covid i dowiedzialam sie w 15 dc, i od tego czasu zawiesilismy starania - na ten cykl oczywiscie. covid mialam w styczniu. A zaszlam w ciaze w drugiej polowie lutego
Też sobie odpuścimy choć serce pęka 😔
Ale nic to... liczę na to że podzielę Twój los 😉
Pozdrawiam ciepło Was wszystkie ☺