Bociany pomogły :)
-
nick nieaktualnytak sobie patrze po wykresach i widzę ,że te nasze boćki jednak przyniosły wielu dziewczynom szczęście,mimo,że trafiły na zimę to co jeden wykres to zielona kropeczka,wierzę,że będzie niedługo więcej,wiosna w końcu i ma być zielono
Rybka810 lubi tę wiadomość
-
kate38 wrote:tak sobie patrze po wykresach i widzę ,że te nasze boćki jednak przyniosły wielu dziewczynom szczęście,mimo,że trafiły na zimę to co jeden wykres to zielona kropeczka,wierzę,że będzie niedługo więcej,wiosna w końcu i ma być zielono
Miejmy nadzieje ze bardzo sie zazieleni u nas wszystkich na wiosne -
nick nieaktualny
-
Asi wrote:Oj boćki miejmy nadzieję,że jeszcze wiele zdziałają zanim odlecą. Mój mąż byl kilka dni temu z psami na spacerze i po powrocie mówi,że nad głową przeleciały mu dwa bociany i przejęty dodał to musi coś znaczyć...i oby tak było
Po Twoim wykresie widać, że jest ogromna szansa na zazielenienie się Chyba boćki wiedziały gdzie przylecieć Tego Ci życzę. No i sobie i innym dziewczynom teżMama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj byłam na spacerze i nie dość, że jeden jeden latał nade mną to kawałek dalej dwa boćki w gnieździe i się sexowały ... więc nie podchodziłam zbyt blisko i im nie przeszkadzałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 15:03
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja dużo jeżdżę w pracy (przedstawiciel) i od tygodnia widzę same bociany wszędzie Na każdym gnieździe są i to przeważnie parami Niesamowite ile się ich zleciało Teraz niech się biorą do roboty i przynoszą nam upragnione fasolki i groszki
-
nick nieaktualny
-
Wiecie ja śmiesznie wygląda bociania miłość.. tylko potwierdziłam wczorajsze przypuszczenia - ok 3 minuty jest akcja - zadziobie ją hehe dwie minuty później znowu - ogier
https://www.youtube.com/watch?v=7H8AOQHdMJc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 20:41
Paulette, KinderBaby, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-