Ból brzucha od owulacji do miesiączki
-
Czy któraś z Was tez odczuwa bóle podbrzusza i szyjki macicy od owulacji do miesiączki?Od kilku cykli tak właśnie mam i nie wiem czy powinnam się tym martwić.Podczas badania lekarz nic niepokojącego nie zauważył.Dodam,że od roku staram się o dzidzię po jednym poronieniu i jednej ciąży biochemicznej.Cytologię miałam robioną ostatni raz w czerwcu.moonia82
-
nick nieaktualny
-
Ja też tak miałam że od po owulacji do okresu miałam takie pobolewania
W tym cyklu robię małą samowole i od 2 dni biorę na noc Luteina 50mg |progesteron|
☆puki co bóle ustały. ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 07:34
czekając na nasz Cud -
Ines_Ban wrote:Też mam ten problem. Nigdy tak nie miałam. Odkąd biorę CLO to owulacje mam strasznie bolesną, normalnie jakby jajnik mi rozrywało, a później brzuch mnie pobolewa jak na okres(tak 4-5 dni po owu).
No chyba że coś tam jest...
Trzymam kciuki , żeby tak byłomoonia82 -
podłączam się do pytania.
W grudniu miałam łyżeczkowanie (ciąża obumarła), od tamtej pory bóle brzucha od owulacji do miesiączki, z różnym natężeniem. Byłam na wizycie, wewnątrz wszystko ok. Wynik hist-pat ok, cytologia ok. Nie wiem, skąd to się bierze. Lekarz zasugerował, że może psychicznie? Do tego zniknęły mi całkiem objawy przed i w trakcie @ - zero skurczów, bóli piersi. Dziwne to..starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Pierwszy cykl mojej samowoli lekarskiej
Obserwację
Od owulacji do @ od paru cykli bolało mnie przez te wszystkie dni jakby zaraz miał okres przyjść
nie było to przyjemne przez tyle dni odczuwać
W tym cyklu w 2 jego części brałam Lutheine
I bóle ustały
Myślę czy może takie dolegliwości to mało progestetonu w 2 części cyklu??? HmmmWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 19:38
czekając na nasz Cud -
Hej, u mnie też pojawiły się takie bóle. Nie są one regularne, ale pojawiły się też od kiedy jestem na stymulacji CLO (II cykl). teraz jestem na luteinie (10 dni). Tym razem udało się wyhodować pęcherzyk, nawet pękł, ale nic nie bolało podczas owulacji.. Myślę że to niedobry znak. Boli za to po owulacji, czuję takie ciągnięcie raz w jednym raz w drugim jajniku a czasami jakoś tak po środku:/
-
nick nieaktualny
-
Mam też taką dolegliwość, wcześniej nie miało to miejsca. Jestem w 2 cyklu na clo, od 3dpo (pierwszy cykl) biorę duphaston i luteine dopochwowa. Może to po tej luteinie...02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
Jestem po histeroskopii z laparoakopia, od okresu okoloowulacyjnego az do miesiaczki pobolewa mnie brzuch jak na miesiaczke. Cytologia, posiew z szyjki, usg - ok. Co to moze byc? Dodam ze lare dni temu mialam kolonoskopie- badanie jelita (mam tez problemy z wyproznianiem) i niestety ze wzgledu na sztywnosc jelita, i z ttm zwiazany bol zaprzestano badanie. Jestem po dwoch laparoskopiach. Czy to moga byc zrosty?;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2017, 15:56
-