Ból owulacyjny
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMam pytanie! Od prawie 5 dni czuje ucisk/ ból lewego jajnika. Z temperatury i śluzu nic oczywiście nie wynika. Czy taki ból okołoowulacyjny powinien trwać tak długo czy coś jest nie tak? W poprzednim cyklu miałam tak 2 dni, potem silny ból ( zwijałam sie w nocy na łóżku) i zaraz nastepnego dnia był skok temperatury. A teraz nic.... Ból nie jest silny ale jest nieprzyjemny Wrażenie jest takie jakby ktos ciągle mocno uciskał mi ta stronę.. No i czy to normalne że czuję bol tylko po lewej stronie?
Poradźcie coś.
Teraz oczywiście jak na złość cieżko dostać się do jakiego kolwiek dobrego ginekologa. terminy - nawet prywatnie na czerwiec....
-
nick nieaktualnyja generalnie dość mocno odczuwałam owulację al w "tym" cyklu to była masakra, najpierw kłucie przez chwilę, a później przez ok 3-4 godziny tak bardzo mnie bolało podbrzusze, że nie byłam w stanie chodzić całkiem prosto. w tym czasie miałam akurat wizytę u lekarza i potwierdził na USG, że jest świeżo po owulacji
-
nick nieaktualnyJa cale zycie mam cholerny bol (okolo)owulacyjny. Raz wiekszy, raz jeszcze wiekszy, zalezy (nie wiem od czego). Kiedys mnie tak zlapalo, ze nie moglam isc, ale po krotkiej chwili przeszlo. Na poczatku sie cieszylam, ze "czuje" jajniki, bo wiedzialam, ze mam owulacje. Teraz juz mnie to nie bawi, a dodatkowo stresuje: "O cholekra, to dzis! Szybko, szybko , bo wlasnie mam owulacje!" A potem zaczyna sie najgorsza czesc cyklu, czyli ciagly bol i napiecie w piersiach. I tak do @. Ech...
-
pyska_ta wrote:Ja cale zycie mam cholerny bol (okolo)owulacyjny. Raz wiekszy, raz jeszcze wiekszy, zalezy (nie wiem od czego). Kiedys mnie tak zlapalo, ze nie moglam isc, ale po krotkiej chwili przeszlo. Na poczatku sie cieszylam, ze "czuje" jajniki, bo wiedzialam, ze mam owulacje. Teraz juz mnie to nie bawi, a dodatkowo stresuje: "O cholekra, to dzis! Szybko, szybko , bo wlasnie mam owulacje!" A potem zaczyna sie najgorsza czesc cyklu, czyli ciagly bol i napiecie w piersiach. I tak do @. Ech...
A szkoda, bo ja też mam takowe.vanessa lubi tę wiadomość
-