Ból piersi i podbrzusza zaraz po owu
-
Jestem 3dpo, która byla potwierdzona usg, od tamtej pory bolą mnie piersi i podbrzusze (ciągną jak na okres). Staramy się o dziecko z narzeczonym. Dlaczego tak sie dzieje ze piersi i podbrzusze juz mnie bolą ? Do miesiączki mam jeszcze z 10-12 dni.
Miala któraś tak??Luty 2017 - duphaston
Luty 2018 - duphaston + badania hormonalne = PCOS
Sierpień 2018 - duphaston + CLO
* 1x1, 2x1, 3x1
Grudzień 2018 - glucophage + inofem
* wizyta u instruktorki w modelu creighton
Luty 2019 - glucophage xr + glucophage + inofem + wiesolek + femibion 0
Kwiecień 2019 - luteine 1x1 przez 10 dni + lamette 1x1 od 3 do 7dc
I cykl z lamettą
* 8 dc pecherzyk 20mm, Endo 5mm
* 11dc owulacja, potwierdzona monitoringiem, Endo 8mm
* 17dc progesteron 23.30
* beta hcg <1.20
Cykl trwał 28dni
II cykl z lamettą
*9dc pęcherzyk 14mm, Endo 5mm
W lewym jajniku
*11dc pęcherzyk sie zapadł (owu nie bylo)
Cykl trwał ok 28dni
III cykl z lamettą tym razem 2x1
*10dc pecherzyk 14mm i 2x po 10mm, Endo 5.5mm w prawym jajniku
*12dc pecherzyk 17mm i 14mm, Endo 6.5mm
*14dc potwierdzona owulacja, pecherzyk mial 22mm, Endo 8mm
*pozostałych pęcherzyków dominujących nie stwierdzono
*27dc beta hcg <1.20
*34dc beta hcg 173! Jest ciąża!
* 19 tydzień ciąży ♡ -
Miałam tak w tym cyklu i tylko niepotrzebnie narobilam sobie nadziei...
Wisienka, Ciasteczkoo, Ania:)) lubią tę wiadomość
-
W pierwszej ciąży kilka dni po owulacji tak miałam i okazało się, że to mój synek się już rozpychał A w poprzednim cyklu również tak było, ale tylko narobiłam sobie nadziei. To chyba przez to ogromne pragnienie, by to jednak okazała się ciąża jakieś takie podświadome te bóle były
LaBellePerle lubi tę wiadomość
Adaś 💙 22.04.18, 38tc, 52cm, 3140g, 14 miesięcy kp 🤗 -
Shas91 wrote:W pierwszej ciąży kilka dni po owulacji tak miałam i okazało się, że to mój synek się już rozpychał A w poprzednim cyklu również tak było, ale tylko narobiłam sobie nadziei. To chyba przez to ogromne pragnienie, by to jednak okazała się ciąża jakieś takie podświadome te bóle były
Wiesz, ja w ciąży miałam dokładnie to samo i to się sprawdziło. Dlatego tego cyklu byłam tak absolutnie pewna i co? I dupa.Monia., Wisienka, Ania:)) lubią tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:Wiesz, ja w ciąży miałam dokładnie to samo i to się sprawdziło. Dlatego tego cyklu byłam tak absolutnie pewna i co? I dupa.
Ja poprzedniego też byłam tak bardzo pewna i dupa teraz to nawet się nie doszukuję i boję się test zrobić, żeby znowu bieli nie zobaczyć. No ale i tak w tym miesiącu będę musiała poczekać, miałam testować jutro a tu owu sporo przesunięta, no i podświadomie znowu objawy jakieś już czuję
Adaś 💙 22.04.18, 38tc, 52cm, 3140g, 14 miesięcy kp 🤗 -
nick nieaktualny
-