X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Bol piersi pierwszy raz w życiu
Odpowiedz

Bol piersi pierwszy raz w życiu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Vi89 Debiutantka

Wysłany: 24 listopada 2018, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny od 3 dni bola mnie piersi jest to dla mnie zupełna nowość nigdy przedtem nie czulam czegos takiego. Bola od dolu i po bokach. Okres powinien planowo przyjsc jutro bezuch zaczyna lekko pobolewac jak na miesiaczke. Od kilku dni mam temp 37st mimo ze nie jestem przeziebiona. Test negatywny. Przyjelabym to za stracony cykl ale te piersi.. co myślicie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2018, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żadna z nas nie jest wróżką. Mnie piersi bolą przed każdą @ (to przez proga), więc nie pomogę. Idź na betę w poniedziałek jeśli @ nie przyjdzie skoro test negatywny

fiorella82 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ