X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Bol piersi pierwszy raz w życiu
Odpowiedz

Bol piersi pierwszy raz w życiu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Vi89 Debiutantka

Wysłany: 24 listopada 2018, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny od 3 dni bola mnie piersi jest to dla mnie zupełna nowość nigdy przedtem nie czulam czegos takiego. Bola od dolu i po bokach. Okres powinien planowo przyjsc jutro bezuch zaczyna lekko pobolewac jak na miesiaczke. Od kilku dni mam temp 37st mimo ze nie jestem przeziebiona. Test negatywny. Przyjelabym to za stracony cykl ale te piersi.. co myślicie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2018, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żadna z nas nie jest wróżką. Mnie piersi bolą przed każdą @ (to przez proga), więc nie pomogę. Idź na betę w poniedziałek jeśli @ nie przyjdzie skoro test negatywny

fiorella82 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ