Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Bol piersi pierwszy raz w życiu
Odpowiedz

Bol piersi pierwszy raz w życiu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Vi89 Debiutantka

Wysłany: 24 listopada 2018, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny od 3 dni bola mnie piersi jest to dla mnie zupełna nowość nigdy przedtem nie czulam czegos takiego. Bola od dolu i po bokach. Okres powinien planowo przyjsc jutro bezuch zaczyna lekko pobolewac jak na miesiaczke. Od kilku dni mam temp 37st mimo ze nie jestem przeziebiona. Test negatywny. Przyjelabym to za stracony cykl ale te piersi.. co myślicie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2018, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żadna z nas nie jest wróżką. Mnie piersi bolą przed każdą @ (to przez proga), więc nie pomogę. Idź na betę w poniedziałek jeśli @ nie przyjdzie skoro test negatywny

fiorella82 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ