bol w podbrzuszu
-
nick nieaktualnyWitam, jestem z Wami od m-ca, staramy sie o bejbusia od 4m-c... Odkąd odstawilam tabletki anty mam nieregularne cykle(tj 24-26dni) z moich obiczeń powinnam była dostać @ w pn max w sr, do tej pory jej nie ma. Zrobilam 2 tesy niestety negatywne. od zeszlego pt bardzo pobolewa mnie doł brzucha, w sr o 3 rano mialam taki niemilosierny ból po którym zemdlaląm. Jutro ide na bete bo boje sie,ze coś jest nie tak. Czy któraś z Was tak miała?
-
nick nieaktualny
-
nie chce Cię martwić ale jak mnie się spóźniał @ a testy wychodziły negatywnie a ból w podbrzuszu był nie do zniesienia okazało sie ze mam torbiel krwotoczną na jajniku dostałam na to leki i było ok...
ale z torbielami nie ma co sie bawić w sytuacji gdy straciłaś przytomnośc powinnaś udać się do szpitala tamz robili by Ci badania i co ważne ewentualnie wykluczyli by ciaże pozamaciczną bo z tego co wiem od ginki daje podobne objawy...
tak więc koniecznie daj znać co wyszło na becie i powinnaś udać się do gina w celu wykonania usg dopochwowego...
powodzenia17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
W tamtym miesiacu mialam rownie mocny bol brzucha gdy dostalam @.. bol byl niesamowity i dziwne skurcze . POdejrzewali ciaze pozamaciczna, ale na szczescie to nie bylo to. Do tej pory nie dowiedzialam sie co to moglo byc. Lekarka mowila , ze moglo to byc rowniez wczesne poronienie nie do wykrycia..Jestes juz z nami
-
Od jakiegoś czasu też mam ból podbrzusza, właściwie nie wiem czy można to nazwać bólem , bo to nie jest jakiś uciążliwy ból ,który nie pozwala funkcjonować. Nazwałabym to raczej dyskomfortem i właściwie towarzyszy mi to od 14 dc. Mam nadzieję ,że nie wróży to nic złego ale do tej pory nigdy wcześniej się tak nie czułam ( poza dniem przed miesiączką). No ale nic zobaczę jak się sytuacja rozwinie.
-
rozmażona....ja miałam identyczną sytuację jak opisywałaś ale w sierpniu. Głupia byłam że do szpitala nie pojechałam. Czułam takie skurcze że ja pierdu myślałam że zejdę. Po paru godzinach takich tortur gdzie myślałam że to giga zatrucie jakaś grypa żołądkowa dostałam okres mega obfity....i tyle...dopiero jak opowiedziałam to mojej mamie 2 dni po to powiedziała że to poronienie było ale wczesne bo przeżyła coś podobnego...Nie myśle o tym tylko dziwię sie sobie że nie poszłam do lekarza. Wygladałam w tamtych dniach jak śmierć a najgorszy własnie pierwszy dzień.bo miłość to bezinteresowna radość z czyjegoś istnienia...
-