Ból w podbrzuszu podczas chodzenia
-
Czesc dziewczyny! To pierwszy miesiąc kiedy monitoruje swój cykl (również to pierwszy cykl starań) i jak na zlosc nic się nie zgadza
Test owulacyjny wyszedł mi pozytywny dopiero w 27 dniu cyklu. Skoku temperatury nie ma. Na poczatku cyklu jednak mierzyłam źle temperature, bo niby rano ale o różnych godzinach (nie wiedziałam że trzeba stałą godzinę i od razu po przebudzeniu), ale gdzieś od połowy mierze już poprawnie.
Cykle zawsze miałam normalnej długości , od 27 do 30 dni (rzadko 30, a jak coś to już około 29 miałam objawy ze okres nadchodzi - plamienie, od jakiegoś czasu dzień dwa przed okresem mam brązowe/beżowe plamienia). Dziś już 31 dzień cyklu a okresu ani widu ani słuchu, ale jeśli owulacja by się przesunęła to ma to sens (chociaż zdarzyłoby mi się to pierwszy raz w życiu).
W każdy razie od wczoraj tj 30 dzień cyklu czuje ból podbrzusza, takie jakby ciągniecie. Nasila się jak chodzę . Ból promieniuje do kręgosłupa, tak jakby wgłąb. Ja bóli przed okresem nigdy nie miałam, dopiero w trakcie. I jak coś to ZAWSZE bolał mnie lewy jajnik, nigdy całe podbrzusze. Czy któraś z Pań tak miała?
Dodam, że testy ciążowe negatywne (choć bardzo bym chciała zobaczyć dwie kreski).Miamonia lubi tę wiadomość
25.08 - II
25.08 - beta 50,4
27.08 - beta 162 -