Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ból w podbrzuszu podczas chodzenia
Odpowiedz

Ból w podbrzuszu podczas chodzenia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AgataJ Ekspertka

Wysłany: 1 czerwca 2021, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny! To pierwszy miesiąc kiedy monitoruje swój cykl (również to pierwszy cykl starań) i jak na zlosc nic się nie zgadza ;)
    Test owulacyjny wyszedł mi pozytywny dopiero w 27 dniu cyklu. Skoku temperatury nie ma. Na poczatku cyklu jednak mierzyłam źle temperature, bo niby rano ale o różnych godzinach (nie wiedziałam że trzeba stałą godzinę i od razu po przebudzeniu), ale gdzieś od połowy mierze już poprawnie.
    Cykle zawsze miałam normalnej długości , od 27 do 30 dni (rzadko 30, a jak coś to już około 29 miałam objawy ze okres nadchodzi - plamienie, od jakiegoś czasu dzień dwa przed okresem mam brązowe/beżowe plamienia). Dziś już 31 dzień cyklu a okresu ani widu ani słuchu, ale jeśli owulacja by się przesunęła to ma to sens (chociaż zdarzyłoby mi się to pierwszy raz w życiu).
    W każdy razie od wczoraj tj 30 dzień cyklu czuje ból podbrzusza, takie jakby ciągniecie. Nasila się jak chodzę . Ból promieniuje do kręgosłupa, tak jakby wgłąb. Ja bóli przed okresem nigdy nie miałam, dopiero w trakcie. I jak coś to ZAWSZE bolał mnie lewy jajnik, nigdy całe podbrzusze. Czy któraś z Pań tak miała?
    Dodam, że testy ciążowe negatywne (choć bardzo bym chciała zobaczyć dwie kreski).

Miamonia lubi tę wiadomość

25.08 - II <3
    25.08 - beta 50,4
    27.08 - beta 162
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ