X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ból w podbrzuszu podczas chodzenia
Odpowiedz

Ból w podbrzuszu podczas chodzenia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AgataJ Ekspertka

Wysłany: 1 czerwca 2021, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny! To pierwszy miesiąc kiedy monitoruje swój cykl (również to pierwszy cykl starań) i jak na zlosc nic się nie zgadza ;)
    Test owulacyjny wyszedł mi pozytywny dopiero w 27 dniu cyklu. Skoku temperatury nie ma. Na poczatku cyklu jednak mierzyłam źle temperature, bo niby rano ale o różnych godzinach (nie wiedziałam że trzeba stałą godzinę i od razu po przebudzeniu), ale gdzieś od połowy mierze już poprawnie.
    Cykle zawsze miałam normalnej długości , od 27 do 30 dni (rzadko 30, a jak coś to już około 29 miałam objawy ze okres nadchodzi - plamienie, od jakiegoś czasu dzień dwa przed okresem mam brązowe/beżowe plamienia). Dziś już 31 dzień cyklu a okresu ani widu ani słuchu, ale jeśli owulacja by się przesunęła to ma to sens (chociaż zdarzyłoby mi się to pierwszy raz w życiu).
    W każdy razie od wczoraj tj 30 dzień cyklu czuje ból podbrzusza, takie jakby ciągniecie. Nasila się jak chodzę . Ból promieniuje do kręgosłupa, tak jakby wgłąb. Ja bóli przed okresem nigdy nie miałam, dopiero w trakcie. I jak coś to ZAWSZE bolał mnie lewy jajnik, nigdy całe podbrzusze. Czy któraś z Pań tak miała?
    Dodam, że testy ciążowe negatywne (choć bardzo bym chciała zobaczyć dwie kreski).

Miamonia lubi tę wiadomość

25.08 - II <3
    25.08 - beta 50,4
    27.08 - beta 162
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ