Bolące guzki w piersiach.Proszę o radę...
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny,może mi pomożecie..Otóż od tygodnia-dokladnie dzień po owulacji sie zaczęło -mam bolące guzki w obu piersiach.Dodam,że piersi mam Male,a od tygodnia są o rozmiar większe,czuję,jakbym miała silikony i bolą w miejscach,w których wyczuwam guzki.
Ogólnie nie raz już miałam przed okresem takie bolączki,ale tym razem to trwa i trwa,juz równy tydzień,a do okres jeszcze kolejny tydzień.
Ginekolog mnie przebadała i powiedziała,że wszystko jest w porządku.
Czy któraś z Was też tak miała? -
nick nieaktualnyJa tak mam bardzo często, byłam z tym na badaniu USG , bo wysłał mnie gin na kontrolę i okazało się, że u niektórych to normalne, jest to pogrubiona tkanka jakas tam i że to niby przez hormony.. ale może dla pewności idź na USG piersi, bedziesz spokojniejsza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie dała.Chodzę prywatnie i nie dała skierowania.Powiedziałam,ze zaczynamy starać sie o maleństwo i tyle co mi powiedziała,to ze wspolzyc co 2 3 dni i nie myśleć o tym i zrobiła mi ogólne badania,jak zawsze-badanie piersi,usg dopochwowe,cytologię...Cykle mam regularne i wszystko jest jak najbardziej w porządku,wiec może dlatego nie dała...Sama nie wiem...Bardzo Ci dziękuję,ze sie mna zainteresowalas,jesteś naprawdę wspaniala.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-