Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Bóle głowy po witaminach?
Odpowiedz

Bóle głowy po witaminach?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karo Lina Ekspertka

Wysłany: 4 lutego, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Od 6 dni biorę witaminy prenatalne (w ciąży nie jestem). Jest to cały kompleks witamin, chodzi o vita-miner prenatal. Dodatkowo od tego samego czasu piję olej lniany około 1 łyżki stołowej dziennie. I od 3 dni mniej więcej, odczuwam dokuczliwe bóle głowy.. więc w sumie ciężko jest mi stwierdzić czy bóle te są powiązane z witaminami czy z olejem. Wspomnę jeszcze, że od paru miesięcy jem bardzo dużo mandarynek, które jak wiadomo są bogate w witaminę A. W wyżej wymienionych witaminach, również znajdziemy w składzie beta-karoten, który jest przeistaczany w witaminę A. Olej lniany jak wiadomo także jest źródłem tej witaminy. Czy myślicie, że mogłam trochę przesadzić z jej spożywaniem ? Czy raczej nie ma takiej opcji i bóle te nie mają nic wspólnego witaminami albo olejem ? Może któraś z was miała takie objawy przy przyjmowaniu tych rzeczy i doszła od czego tak się dzieje?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ