Bóle implantacyjne
-
nick nieaktualnyWitam, obecnie jestem 26dc. Według mojej obserwacji owulację miałam 14 dc (według apki 16dc). Przytulanko było 11 dc, 13 dc, 15 dc,
W nocy z pon- na wtorek obudziło mnie mocne kłucie w prawym jajniku i od dwóch dni mam skurcze jak przy okresie tylko delikatniejsze (11-12 dpo).. Zauważyłam spadek temperatury (pon 37,07 wtorek 36,77 dziś 36,67, w fazie przed owu mam 36,30). czy ten ból może świadczyć o bólu implantacyjnym czy też skurcze i spadek świadczą bardziej o zbliżającej się @? Mam cykle ok 28 dniowe, więc @ powinna pojawić się jakoś w weekend. Będę wdzięczna za każdą opinięWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 12:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam endometrioza ale implantacje czulam. Mialam 3 dni klucia i po nich zrobilam bete
-
No wlasnie nie ktore kobietki czuja wszystko co sie dzieje w organizmie i to normalne. No i ten bol owulacyjny czuc . Ja mialam owu powierdzona u ginekologa 8.03 i mialam straszne klucie jajnikow. Od 12 mam codziennie napadowe klucie jajnikow i czuje ze cos sie dzieje . Nigdy tak nie mialam . Owulacja w 12 dniu cyklu a teraz jest 18 dzien cyklu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 19:26
-