Bole piersi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do bóli piersi - to mój gin co wizywytę mnie się pyta czy bola mnie w czasie cyklu piersi ..nie chodzi tu o okres przed @ tylko ogólnie ...nigdy tak nie miałam wiec się nie dopytywalam ale ostatnio mi też dokuczaja ..wiec mu powiem - tylko tyle mi wtedy powiedział że leczenie zaczyna sie wtedy od innej strony..jak coś się dowiem tylko dopieo koło 25.10 to napiszę
Elinn, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochana mi sie zaczely takie bole piersi od od kilku lat wstecz jak przez 3 miesiace non stop mnie bolaly i to naprawde baaardzoooo,jak mialam zle dobrane tabletki antykoncepcyjne.Przerwalam kuracje bo boll byl nie do zniesienia,i tak juz mam co jakis czas ze bol nie ustepuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia wrote:Basiulka a może zrób sobie badanie prolaktyny, bo podobno jak jest za wysoka to właśnie tak piersi bolą.
Ja kiedyś robiłam i była przy górnej granicy. Ale prog. też w tym dniu robiłam i też był spory, bo 21 ng/ml
Napewno jak tak dalej będzie to powtórzę.
-
Elinn, u mnie jest to bol jednej piersi, zawsze prawej. Byłam u kilku lekarzy, łącznie z onkologiem. Robiłam pare badan, ale diagnoza głównie opierała się na usg. PODOBNO są to bole mastopatyczne, w co śmiem wątpić. Bol występuje właśnie jak u ciebie, w różnych momentach cyklu, z różnym natężeniem a to mi nie bardzo do mastopatii pasuje. Nie wiem czy pomoglam
-
Dziewczyny wczoraj byłam u gina i powiedziałam mu o tych bolach - i mnei uspokoił
Powiedział że w okresie okoloowulacyjny , poowulacyjnym (najbardziej ) mają prawo bolec- i jest to dobry znak - a nawet bardzo dobry szczególnie gdy organizm szykuje się na ciąże
Kazał sie nie denrwowac -
Kiedy przed miesiączką nie przestają mnie boleć piersi a co gorsza bolą po @, to oznacza, ze nie pękł mi pęcherzyk i wytworzyła się torbielka. Tak miałam 2 razy o których wiem:) Piersi standardowo mogą boleć w okolicach okołoowulacyjnych aż do @.
-