Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne borelioza a starania
Odpowiedz

borelioza a starania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paragonik_93 Przyjaciółka

Wysłany: 22 maja 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że coś na forum było na ten temat, ale postanowiłam założyć taki temat, żeby zebrać tutaj wszystkie informację. Czy któraś z Was miała doświadczenia z boreliozą?

Mój mąż właśnie dostał antybiotyk na boreliozę. Nie wiadomo czy ją ma, ale ma rumień na nodze od 3 tygodni i internistka, a także lekarz od chorób zakaźnych zlecili antybiotyk na 21 dni (duomox) na wszelki wypadek. Z tego co czytam w necie to nie będzie to miało wpływu na jego płodność, ale tak do końca nie mam pewności?

• olka30 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIe wiem jak z mężczyznami, ale na damską płodność bolerioza ma wielki wpływ. Mam jedną znajomą która przez boleriozę w ogóle nie może mieć dzieci, a druga koleżanka w pracy stara się już ponad dwa lata i wychodzi na to że przez boleriozę nie może, teraz się na to leczy.

Nona lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ