X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brak @ długi czas
Odpowiedz

Brak @ długi czas

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • 25Daria27 Nowa

Wysłany: 26 kwietnia 2022, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nie wiem czy gdzieś był już taki temat ale chciałam się was zapytać o radę. Ostatni okres miałam 17marca trwał bardzo krótko bo zaledwie 3 dni zakończył się jednodniową temperaturą 39 stopni. Teraz według wyliczeń powinnam dostać 14 kwietnia a do tej pory ani widu ani słychu. Objawy mam bardzo dziwne temperatura na poziomie 37stopni,lekki ból podbrzusza, wzdęcia, bóle piersi i ogólne uczucie takiej pełności w brzuchu. Dwa dni temu test z rana negatywny a wizyta dopiero 9 mają... Nie wiem już sama co myśleć..
    Może ktoś z Was miał podobną sytuację?

• Imbirowa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2022, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25Daria27 wrote:
    Witam nie wiem czy gdzieś był już taki temat ale chciałam się was zapytać o radę. Ostatni okres miałam 17marca trwał bardzo krótko bo zaledwie 3 dni zakończył się jednodniową temperaturą 39 stopni. Teraz według wyliczeń powinnam dostać 14 kwietnia a do tej pory ani widu ani słychu. Objawy mam bardzo dziwne temperatura na poziomie 37stopni,lekki ból podbrzusza, wzdęcia, bóle piersi i ogólne uczucie takiej pełności w brzuchu. Dwa dni temu test z rana negatywny a wizyta dopiero 9 mają... Nie wiem już sama co myśleć..
    Może ktoś z Was miał podobną sytuację?
    Beta beta i jeszcze raz beta. Tylko to rozwieje Twoje wątpliwości ;)

2017.05 - rozpoczęcie starań
    2019.05 - HSG ✅
    2019.06 - 👼🏻
    2019.10 - IUI ✅
    2020.06 - 👶🏼
    2021.11 - 2022.01 - 3 IUI ❌
    2022.04 - HSG ✅
    2022.05 - 4 IUI ❌
    2025 - IVF
    👩🏻
    📍 PCOS - brak owulacji, AMH 4
    📍 Hashimoto, niedoczynność
    📍 PAI- 1 homo

👨🏼
    📍 Hormony ✅
    📍 Morfologia 2-3 %
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ