Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brak @ długi czas
Odpowiedz

Brak @ długi czas

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • 25Daria27 Nowa

Wysłany: 26 kwietnia 2022, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nie wiem czy gdzieś był już taki temat ale chciałam się was zapytać o radę. Ostatni okres miałam 17marca trwał bardzo krótko bo zaledwie 3 dni zakończył się jednodniową temperaturą 39 stopni. Teraz według wyliczeń powinnam dostać 14 kwietnia a do tej pory ani widu ani słychu. Objawy mam bardzo dziwne temperatura na poziomie 37stopni,lekki ból podbrzusza, wzdęcia, bóle piersi i ogólne uczucie takiej pełności w brzuchu. Dwa dni temu test z rana negatywny a wizyta dopiero 9 mają... Nie wiem już sama co myśleć..
    Może ktoś z Was miał podobną sytuację?

• Imbirowa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2022, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25Daria27 wrote:
    Witam nie wiem czy gdzieś był już taki temat ale chciałam się was zapytać o radę. Ostatni okres miałam 17marca trwał bardzo krótko bo zaledwie 3 dni zakończył się jednodniową temperaturą 39 stopni. Teraz według wyliczeń powinnam dostać 14 kwietnia a do tej pory ani widu ani słychu. Objawy mam bardzo dziwne temperatura na poziomie 37stopni,lekki ból podbrzusza, wzdęcia, bóle piersi i ogólne uczucie takiej pełności w brzuchu. Dwa dni temu test z rana negatywny a wizyta dopiero 9 mają... Nie wiem już sama co myśleć..
    Może ktoś z Was miał podobną sytuację?
    Beta beta i jeszcze raz beta. Tylko to rozwieje Twoje wątpliwości ;)

2017.05 - rozpoczęcie starań
    2019.05 - HSG ✅
    2019.06 - 👼🏻
    2019.10 - IUI ✅
    2020.06 - 👶🏼
    2021.11 - 2022.01 - 3 IUI ❌
    2022.04 - HSG ✅
    2022.05 - 4 IUI ❌
    2022.06 - ❓
    👩🏻
    📍 PCOS - brak owulacji, AMH 6 - Aromek + Menopur + Eutrig/Gonapeptyl daily 💉💊
    📍 Hashimoto, niedoczynność - Letrox 125 💊
    📍 PAI- 1 homo - Acard 150 💊 Heparyna ⏸💉
    📍 Anemia
    👨🏼
    📍 Hormony ✅
    📍 Morfologia 2-3% , leukocytospermia, złe upłynnienie - Clo 💊 TenFertilOn 💊
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ