X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brak @ długi czas
Odpowiedz

Brak @ długi czas

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • 25Daria27 Nowa

Wysłany: 26 kwietnia 2022, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nie wiem czy gdzieś był już taki temat ale chciałam się was zapytać o radę. Ostatni okres miałam 17marca trwał bardzo krótko bo zaledwie 3 dni zakończył się jednodniową temperaturą 39 stopni. Teraz według wyliczeń powinnam dostać 14 kwietnia a do tej pory ani widu ani słychu. Objawy mam bardzo dziwne temperatura na poziomie 37stopni,lekki ból podbrzusza, wzdęcia, bóle piersi i ogólne uczucie takiej pełności w brzuchu. Dwa dni temu test z rana negatywny a wizyta dopiero 9 mają... Nie wiem już sama co myśleć..
    Może ktoś z Was miał podobną sytuację?

• Imbirowa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2022, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25Daria27 wrote:
    Witam nie wiem czy gdzieś był już taki temat ale chciałam się was zapytać o radę. Ostatni okres miałam 17marca trwał bardzo krótko bo zaledwie 3 dni zakończył się jednodniową temperaturą 39 stopni. Teraz według wyliczeń powinnam dostać 14 kwietnia a do tej pory ani widu ani słychu. Objawy mam bardzo dziwne temperatura na poziomie 37stopni,lekki ból podbrzusza, wzdęcia, bóle piersi i ogólne uczucie takiej pełności w brzuchu. Dwa dni temu test z rana negatywny a wizyta dopiero 9 mają... Nie wiem już sama co myśleć..
    Może ktoś z Was miał podobną sytuację?
    Beta beta i jeszcze raz beta. Tylko to rozwieje Twoje wątpliwości ;)

2017.05 - rozpoczęcie starań
    2019.05 - HSG ✅
    2019.06 - 👼🏻
    2019.10 - IUI ✅
    2020.06 - 👶🏼
    2021.11 - 2022.01 - 3 IUI ❌
    2022.04 - HSG ✅
    2022.05 - 4 IUI ❌
    2025 - IVF
    👩🏻
    📍 PCOS - brak owulacji, AMH 4
    📍 Hashimoto, niedoczynność
    📍 PAI- 1 homo

👨🏼
    📍 Hormony ✅
    📍 Morfologia 2-3 %
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ