X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne brak @ i testy negatywne
Odpowiedz

brak @ i testy negatywne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    36 dc @ jak nie było tak nie ma i ciązy też nie bo testy negatywne , tylko się dziwnie czuje i senna jestem . Chciałabym już aby ta wredota przyszła żebym się mogła starać w nowym cyklu, jak pójde do lekarza to bedzie mi kazał znowu brać luteinę a ja się boje że to zaburzy mój cykl . Co mam robić?

• ulek Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobasku, ciężko wnioskować po Twoim wykresie, ale ostatnie temp mierzone już o stałej porze być może wskazują że owu dopiero teraz była. Mierz dalej i obserwuj czy i jak temp się zmienia. A luteiny się nie bój - mi ona pomogła w ciągu 5 cykli dojść do ładu długością i regularnością cykli.
    Powodzenia!

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    raczej nie możliwe żeby mnieć owu w 36 dc zreszta testy wykazywało mi to wcześniej jesli by była teraz to nici z tego b serduszek nie ma

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testy owu nie pokazuja ze owulacja wystapi tylko ze moze wystapic...a owulacje mozna miec w 36DC i pozniej... wszystko zalezy od organizmu i hormonow.

• Ingebjorg Ekspertka

Wysłany: 5 października 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ovu była w 35 dc więc można mieć późno :)

relganli06k8eu81.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ