X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne brak @ i testy negatywne
Odpowiedz

brak @ i testy negatywne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    36 dc @ jak nie było tak nie ma i ciązy też nie bo testy negatywne , tylko się dziwnie czuje i senna jestem . Chciałabym już aby ta wredota przyszła żebym się mogła starać w nowym cyklu, jak pójde do lekarza to bedzie mi kazał znowu brać luteinę a ja się boje że to zaburzy mój cykl . Co mam robić?

• ulek Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobasku, ciężko wnioskować po Twoim wykresie, ale ostatnie temp mierzone już o stałej porze być może wskazują że owu dopiero teraz była. Mierz dalej i obserwuj czy i jak temp się zmienia. A luteiny się nie bój - mi ona pomogła w ciągu 5 cykli dojść do ładu długością i regularnością cykli.
    Powodzenia!

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    raczej nie możliwe żeby mnieć owu w 36 dc zreszta testy wykazywało mi to wcześniej jesli by była teraz to nici z tego b serduszek nie ma

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testy owu nie pokazuja ze owulacja wystapi tylko ze moze wystapic...a owulacje mozna miec w 36DC i pozniej... wszystko zalezy od organizmu i hormonow.

• Ingebjorg Ekspertka

Wysłany: 5 października 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ovu była w 35 dc więc można mieć późno :)

relganli06k8eu81.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ