brak miesiączki
-
Witam jestem dwa tyg po podaniu ovitrelle, wczoraj był termin miesiączki(lekarz mówił że pojawi się dwa tyg po podaniu zastrzyku) i nie ma. Jedynie co to miałam wczoraj jednorazowe zabarwione na lekko brązowy kolor plamienie. Dzisiaj zrobiłam test ale niestety negatywny. Dodam że po owulacji miałam bardzo bolesne sutki i piersi a jakieś dwa dni temu bolało mnie w podbrzuszu. Poradźcie co może oznaczać moja sytuacjaLila
-
nick nieaktualny
-
Ja po podaniu Ovitrlle też miałam dłuższy cykl niż zwykle: za pierwszym razem okres dostałam 16 dnia po podaniu zastrzyku a za drugim aż 18 dnia po podaniu zastrzyku. Organizm różnie reaguję i jak lekarz powiedział o 2 tygodniach to na pewno nie miał na myśli 2 tygodnie co do minuty.
Zalecam cierpliwość. Niestety życie jest życiem i nie zawsze możemy mieć to co chcemy i kiedy chcemy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 12:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiekszodc z nas tu sie juz stara dlugo i nic jakby ci sie okres spoznial tydzien to ok, ale dzien? Rozumiem, ze pragniesz dziecka jak my wszystkie tutaj, ale co mamy ci powiedziec? Jestes w ciazy? takie objawy moze miec i kobieta w ciazy i ta nie bedaca w niej wiec na dwoje babka wrozyla.
Emma80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie rozumiem takich pytań bez obrazy, ale mamy Ci teraz pisać ze to na pewno ciaza?
Pytasz co moze oznaczać taka sytuacja...zadzwoń do lekarza. Skąd my mamy wiedzec?
Piszesz, ze tyle rożnych rzeczy dostawałaś, to nie dziwne ze moga bolec piersi, brzuch, mozesz byc senna, słaba, miec mdlosci i inne "cuda wianki". W koncu to ingerencja w Twój organizm.
Test negatywny, jest lekkie plamienie, wiec pewnie nadchodzi @
Mierzysz tempke? Mozesz zrobic test z krwi, będziesz miała 100% pewności. -
rah - dziękuję
lila - mam nadzieję, że nas zrozumiesz, chcemy Ci doradzić jak uniknąć dodatkowego stresowania się bo i po co jakbym miała za każdym razem pisać posta bo JEDEN dzień spóźnia mi się okres to co miesiąc bym pisała, każda z nas by pisała, nie dajmy się zwariować. Jak długo się staracie? Paradoksalnie, zauważyłam, że kobietki które starają się już bardzo długo to wrzucają na luz i jeden dzień spóźnionej miesiączki spływa po nas jak po maśle. Jak będziecie się starali po kilka lat to też złapiesz taki luz - zobaczyszMaialen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-