X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brak miesiączki????
Odpowiedz

Brak miesiączki????

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • żabulka Nowa

Wysłany: 23 marca 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    W miesiącu kwietniu 2015 r.dowiedziałam się że mam torbiela jajnika lewego brałam tabletki żeby się wchłonął.Nic nie pomogły.Problemem później się stał fakt że nie miałam miesiączki.Kolejne tabletki na wywołanie jej .I w końcu się pojawił .
    W październiku 2015r. miałam usunięty torbiel lewego jajnika .Brałam hormony -4 opakowania po tej operacji .Do tej pory nie mam miesiączki.A tak naprawdę nie mam jej już od września 2015r. Wiec nie wiem tak naprawdę kiedy mam dni płodne i kiedy zajdę w ciążę ? Denerwuje się bo staramy się z mężem ale nic nam nie wychodzi.

żabulka
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabulka wrote:
    Witam :)
    W miesiącu kwietniu 2015 r.dowiedziałam się że mam torbiela jajnika lewego brałam tabletki żeby się wchłonął.Nic nie pomogły.Problemem później się stał fakt że nie miałam miesiączki.Kolejne tabletki na wywołanie jej .I w końcu się pojawił .
    W październiku 2015r. miałam usunięty torbiel lewego jajnika .Brałam hormony -4 opakowania po tej operacji .Do tej pory nie mam miesiączki.A tak naprawdę nie mam jej już od września 2015r. Wiec nie wiem tak naprawdę kiedy mam dni płodne i kiedy zajdę w ciążę ? Denerwuje się bo staramy się z mężem ale nic nam nie wychodzi.
    Przede wszystkim co na to lekarz ze nadal sprawa miesiaczek nie jest uregulowana?
    Niestety ale nie majac miesiaczki jest baaaardzo mozliwe ze nie mam dni plodnych. Musisz koniecznie skontaktowac sie z lekarzem i zapytac co ztobic jak chcecie miec dziecko. Moze dac tabletki na pobudzenie jajników i zrobic monitoring cyklu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ