Brak miesiączki????
-
Witam
W miesiącu kwietniu 2015 r.dowiedziałam się że mam torbiela jajnika lewego brałam tabletki żeby się wchłonął.Nic nie pomogły.Problemem później się stał fakt że nie miałam miesiączki.Kolejne tabletki na wywołanie jej .I w końcu się pojawił .
W październiku 2015r. miałam usunięty torbiel lewego jajnika .Brałam hormony -4 opakowania po tej operacji .Do tej pory nie mam miesiączki.A tak naprawdę nie mam jej już od września 2015r. Wiec nie wiem tak naprawdę kiedy mam dni płodne i kiedy zajdę w ciążę ? Denerwuje się bo staramy się z mężem ale nic nam nie wychodzi.żabulka
-
żabulka wrote:Witam
W miesiącu kwietniu 2015 r.dowiedziałam się że mam torbiela jajnika lewego brałam tabletki żeby się wchłonął.Nic nie pomogły.Problemem później się stał fakt że nie miałam miesiączki.Kolejne tabletki na wywołanie jej .I w końcu się pojawił .
W październiku 2015r. miałam usunięty torbiel lewego jajnika .Brałam hormony -4 opakowania po tej operacji .Do tej pory nie mam miesiączki.A tak naprawdę nie mam jej już od września 2015r. Wiec nie wiem tak naprawdę kiedy mam dni płodne i kiedy zajdę w ciążę ? Denerwuje się bo staramy się z mężem ale nic nam nie wychodzi.
Niestety ale nie majac miesiaczki jest baaaardzo mozliwe ze nie mam dni plodnych. Musisz koniecznie skontaktowac sie z lekarzem i zapytac co ztobic jak chcecie miec dziecko. Moze dac tabletki na pobudzenie jajników i zrobic monitoring cyklu. -