Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brak miesiączki????
Odpowiedz

Brak miesiączki????

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • żabulka Nowa

Wysłany: 23 marca 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    W miesiącu kwietniu 2015 r.dowiedziałam się że mam torbiela jajnika lewego brałam tabletki żeby się wchłonął.Nic nie pomogły.Problemem później się stał fakt że nie miałam miesiączki.Kolejne tabletki na wywołanie jej .I w końcu się pojawił .
    W październiku 2015r. miałam usunięty torbiel lewego jajnika .Brałam hormony -4 opakowania po tej operacji .Do tej pory nie mam miesiączki.A tak naprawdę nie mam jej już od września 2015r. Wiec nie wiem tak naprawdę kiedy mam dni płodne i kiedy zajdę w ciążę ? Denerwuje się bo staramy się z mężem ale nic nam nie wychodzi.

żabulka
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabulka wrote:
    Witam :)
    W miesiącu kwietniu 2015 r.dowiedziałam się że mam torbiela jajnika lewego brałam tabletki żeby się wchłonął.Nic nie pomogły.Problemem później się stał fakt że nie miałam miesiączki.Kolejne tabletki na wywołanie jej .I w końcu się pojawił .
    W październiku 2015r. miałam usunięty torbiel lewego jajnika .Brałam hormony -4 opakowania po tej operacji .Do tej pory nie mam miesiączki.A tak naprawdę nie mam jej już od września 2015r. Wiec nie wiem tak naprawdę kiedy mam dni płodne i kiedy zajdę w ciążę ? Denerwuje się bo staramy się z mężem ale nic nam nie wychodzi.
    Przede wszystkim co na to lekarz ze nadal sprawa miesiaczek nie jest uregulowana?
    Niestety ale nie majac miesiaczki jest baaaardzo mozliwe ze nie mam dni plodnych. Musisz koniecznie skontaktowac sie z lekarzem i zapytac co ztobic jak chcecie miec dziecko. Moze dac tabletki na pobudzenie jajników i zrobic monitoring cyklu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ