Brak miesiączki, ciąża wykluczona
-
Dziewczyny, ostatnio wydłużyły mi się cykle z 28 do 33. W tym miesiącu mimo zmiany w kalendarzyku na 33 dni cyklu, miesiączka nie pojawiła się mimo, że już 38 dzień cyklu.
Testy białe jak śnieg. Czy miałyście takie sytuacje? Czym to było spowodowane? Czekam na wizytę u lekarza, ale będzie zs tydzień. Jestem zła jak osa, bo miałam z 2 dniem cyklu zacząć brać hormony, żeby zrobić badanie receptywności endometrium. A tu nagle okresu brak. I nawet nie zapowiada się jakoś, bo brzuch nie boli. Tak coś tam czuję, jakby ćmi, ale zupełnie lekko.
1️⃣ UCZKiN, 3 x IUI ☹️
2️⃣ INVIMED
👉ivf (prot.krótki) - podano 2 trzydniowe zarodki, świeży cykl, beta 0 ☹️, zmiana lekarza
👉ivf (prot.długi ❄️5 x blast.)
1. Beta 0 ☹️
2. Biochem ☹️
3. Poronienie w 7tc.💔
4. Biochem ☹️
5. Biochem ☹️, zmiana lekarza
6. Beta 0 ☹️, zmiana lekarza (włączona suplementacja)
👉ivf (prot.krótki poprzedzony orgalutranem), 35 lat i spadek AMH (1,00), mamy 3 komórki z czego 1 zapłodniona, zarodek przestał się rozwijać po 3 dobie.
3️⃣ NOVUM histeroskopia OK; brak środków z programu rządowego (!!!), powtórzone AMH 1,14
4️⃣ Invicta (prot. długi), 2xblast❄️, 1 zdrowa po PGT-A
💃
✅️ ok CD138, drożność, KIRy, panel ANA i ENA, zespół antyfosfolipidowy, kariotypy, grubość endo, tarczyca, celiakia, trombofilia
✅️ Własne cykle
Cross match 23,5%❓️
Adenomioza ❌️
CD56: 78/1 (60/1 - dodatni) ❓️
🏃♂️
Wyniki partnera OK (suplementacja, dieta) -
Grażyna wrote:Dziewczyny, ostatnio wydłużyły mi się cykle z 28 do 33. W tym miesiącu mimo zmiany w kalendarzyku na 33 dni cyklu, miesiączka nie pojawiła się mimo, że już 38 dzień cyklu.
Testy białe jak śnieg. Czy miałyście takie sytuacje? Czym to było spowodowane? Czekam na wizytę u lekarza, ale będzie zs tydzień. Jestem zła jak osa, bo miałam z 2 dniem cyklu zacząć brać hormony, żeby zrobić badanie receptywności endometrium. A tu nagle okresu brak. I nawet nie zapowiada się jakoś, bo brzuch nie boli. Tak coś tam czuję, jakby ćmi, ale zupełnie lekko.
Do 6 października i odstawić czekać na okres
Zawsze cykle miałam regularne a ten taki dziwnyPoważne starania od 08/25
Czekamy na ⏸️🩵🩷 -
Ja nawet mam luteinę w domu, ale nie mogę jej chyba wziąć, bo to z kolei rozwali mi planowane badanie. No szok, takiego numeru nie miałam, jak żyję. Już nawet wczoraj wino piłam, żeby może coś przyspieszyć 😆1️⃣ UCZKiN, 3 x IUI ☹️
2️⃣ INVIMED
👉ivf (prot.krótki) - podano 2 trzydniowe zarodki, świeży cykl, beta 0 ☹️, zmiana lekarza
1. Beta 0 ☹️
2. Biochem ☹️
3. Poronienie w 7tc.💔
4. Biochem ☹️
👉ivf (prot.krótki poprzedzony orgalutranem), 35 lat i spadek AMH (1,00), mamy 3 komórki z czego 1 zapłodniona, zarodek przestał się rozwijać po 3 dobie.
3️⃣ NOVUM histeroskopia OK; brak środków z programu rządowego (!!!), powtórzone AMH 1,14
💃
✅️ ok CD138, drożność, KIRy, panel ANA i ENA, zespół antyfosfolipidowy, kariotypy, grubość endo, tarczyca, celiakia, trombofilia
✅️ Własne cykle
Cross match 23,5%❓️
Adenomioza ❌️
🏃♂️
hej!
ja po infekcji (która nie była na moje oko taka znowu poważna) dostałam okres 40 dnia cyklu (co przy moich 31-33 dni było naprawdę dziwne). Ale że zdarzyło się raz to przestałam się martwić, potem wszystko wróciło do normy.Grażyna lubi tę wiadomość
-
Dzięki za odp. Ja dalej czekam. Nie miałam objawów infekcji, ale kto wie? Za tydzień lekarz..1️⃣ UCZKiN, 3 x IUI ☹️
2️⃣ INVIMED
1. Beta 0 ☹️
2. Biochem ☹️
3. Poronienie w 7tc.💔
4. Biochem ☹️
💃
✅️ Własne cykle
Cross match 23,5%❓️
Adenomioza ❌️
🏃♂️
Okazało się, że to mógł być cykl bezowulacyjny, który się tak przeciągnął. Ewentualnie stres. Dostałam progesteron na wywołanie okresu. 2x1 duphaston 8 dni.1️⃣ UCZKiN, 3 x IUI ☹️
2️⃣ INVIMED
1. Beta 0 ☹️
2. Biochem ☹️
3. Poronienie w 7tc.💔
4. Biochem ☹️
💃
✅️ Własne cykle
Cross match 23,5%❓️
Adenomioza ❌️
🏃♂️