Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brak okresu
Odpowiedz

Brak okresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lady Aryaa Nowa

Wysłany: 25 marca 2017, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was serdecznie, doskonale wiem, iż tych tematów jest wiele. Niestety ja mam problemów kilka. Mianowice ostatni okres miałam w grudniu 2016 r. Byłam uginekologa w lutym, poczekałam sobie na USG 2 miesiace - wykluczona ciąża, stwierdzone jajniki policystyczne. Mam 22 lata.. Nie wiem co robic. Dostałam luteina pod jezyk - brałam 5 dni po 2 tabletki na wieczór. Dzis jest 4 dzień po odstawieniu i dalej nie ma @. Wczoraj na wieczór (moze to i zabrzmi obrazliwie,odpychajaca.. no ale cóż) zauwazyłam na bieliznie żółte upławy. Gdy zajrzałam do srodka okazało się ze jest tego wiecej. Takie żółto białawe - geste, serkowate.. Ktos tak miał. Przypomianm iż nie brałam tabletek dopochwowych. Ile trzeba czekać na @ po odtsawieniu luteiny? DZIEKI ZA POMOC.

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 25 marca 2017, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz wydaje mi się, że powinnaś pójść do innego gina. A napewno gdy tylko zjawi sie @ to w 3dc zrób progesteron,tsh,ft3,ft4, AMH,testosteron, estrogen, lh,fsh.
    Twoje upławy...
    Hmmm a możesz coś więcej napisać, zapach , pieczenie bądź swędzenie?

17.11.17-poronienie całkowite
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ