Brak okresu
-
Witam Was serdecznie, doskonale wiem, iż tych tematów jest wiele. Niestety ja mam problemów kilka. Mianowice ostatni okres miałam w grudniu 2016 r. Byłam uginekologa w lutym, poczekałam sobie na USG 2 miesiace - wykluczona ciąża, stwierdzone jajniki policystyczne. Mam 22 lata.. Nie wiem co robic. Dostałam luteina pod jezyk - brałam 5 dni po 2 tabletki na wieczór. Dzis jest 4 dzień po odstawieniu i dalej nie ma @. Wczoraj na wieczór (moze to i zabrzmi obrazliwie,odpychajaca.. no ale cóż) zauwazyłam na bieliznie żółte upławy. Gdy zajrzałam do srodka okazało się ze jest tego wiecej. Takie żółto białawe - geste, serkowate.. Ktos tak miał. Przypomianm iż nie brałam tabletek dopochwowych. Ile trzeba czekać na @ po odtsawieniu luteiny? DZIEKI ZA POMOC.
-
Wiesz wydaje mi się, że powinnaś pójść do innego gina. A napewno gdy tylko zjawi sie @ to w 3dc zrób progesteron,tsh,ft3,ft4, AMH,testosteron, estrogen, lh,fsh.
Twoje upławy...
Hmmm a możesz coś więcej napisać, zapach , pieczenie bądź swędzenie?17.11.17-poronienie całkowite -