Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › Brak okresu
Odpowiedz

Brak okresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lady Aryaa Nowa

Wysłany: 25 marca 2017, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was serdecznie, doskonale wiem, iż tych tematów jest wiele. Niestety ja mam problemów kilka. Mianowice ostatni okres miałam w grudniu 2016 r. Byłam uginekologa w lutym, poczekałam sobie na USG 2 miesiace - wykluczona ciąża, stwierdzone jajniki policystyczne. Mam 22 lata.. Nie wiem co robic. Dostałam luteina pod jezyk - brałam 5 dni po 2 tabletki na wieczór. Dzis jest 4 dzień po odstawieniu i dalej nie ma @. Wczoraj na wieczór (moze to i zabrzmi obrazliwie,odpychajaca.. no ale cóż) zauwazyłam na bieliznie żółte upławy. Gdy zajrzałam do srodka okazało się ze jest tego wiecej. Takie żółto białawe - geste, serkowate.. Ktos tak miał. Przypomianm iż nie brałam tabletek dopochwowych. Ile trzeba czekać na @ po odtsawieniu luteiny? DZIEKI ZA POMOC.

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 25 marca 2017, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz wydaje mi się, że powinnaś pójść do innego gina. A napewno gdy tylko zjawi sie @ to w 3dc zrób progesteron,tsh,ft3,ft4, AMH,testosteron, estrogen, lh,fsh.
    Twoje upławy...
    Hmmm a możesz coś więcej napisać, zapach , pieczenie bądź swędzenie?

17.11.17-poronienie całkowite
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ