Brak okresu a Duphaston
-
Hej, od trzech cykli biorę duphaston na wywołanie miesiączki. Mam zdiagnozowane PCOS. W tym miesiącu jest już 12 dzień po odstawieniu Duphastonu a miesiaczki nadal brak. Trzy testy wyszły negatywnie więc to nie ciąża. Do tej pory okres pojawiał się po 2-4 dniach po odstawieniu. Czy to normalne?
-
Hej. Miałam podobną sytuację po progesteronie Besins. Mam PCOS, brałam progra przez 10 dni w cyklu bez stymulacji na wywołanie okresu. Po 12 dniach od odstawienia pisałam do mojego lekarza co mam zrobić skoro krwawienie nie przyszło i kazał mi cierpliwie czekać. Okres przyszedł 20 dni po odstawieniu proga. Więc niestety, ale przekazuję ci słowa mojego lekarza. Chociaż wiem, że ta niepewność jest okropna 🫂stokrotka552 wrote:Hej, od trzech cykli biorę duphaston na wywołanie miesiączki. Mam zdiagnozowane PCOS. W tym miesiącu jest już 12 dzień po odstawieniu Duphastonu a miesiaczki nadal brak. Trzy testy wyszły negatywnie więc to nie ciąża. Do tej pory okres pojawiał się po 2-4 dniach po odstawieniu. Czy to normalne?
stokrotka552 lubi tę wiadomość
⏳️05.2024 💉01.2025 🔜 IVF 01.2026
👧99' 🧑98' 🐈⬛ 🐈⬛
🚨 PCOS | IO | MTHFR homo | PAI-1 homo
❌️ 01-09.25 8 cykli Lametta + Zivafert
⏳️ 10.25 9ty cykl Lametta + Ovitrelle -
Tez tak miałam też przyszedł po okolo20 dniachstokrotka552 wrote:Hej, od trzech cykli biorę duphaston na wywołanie miesiączki. Mam zdiagnozowane PCOS. W tym miesiącu jest już 12 dzień po odstawieniu Duphastonu a miesiaczki nadal brak. Trzy testy wyszły negatywnie więc to nie ciąża. Do tej pory okres pojawiał się po 2-4 dniach po odstawieniu. Czy to normalne?
-