Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brak okresu a Duphaston
Odpowiedz

Brak okresu a Duphaston

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • stokrotka552 Nowa

Wysłany: 26 października 2025, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, od trzech cykli biorę duphaston na wywołanie miesiączki. Mam zdiagnozowane PCOS. W tym miesiącu jest już 12 dzień po odstawieniu Duphastonu a miesiaczki nadal brak. Trzy testy wyszły negatywnie więc to nie ciąża. Do tej pory okres pojawiał się po 2-4 dniach po odstawieniu. Czy to normalne?

• White1 Autorytet

Wysłany: 26 października 2025, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka552 wrote:
    Hej, od trzech cykli biorę duphaston na wywołanie miesiączki. Mam zdiagnozowane PCOS. W tym miesiącu jest już 12 dzień po odstawieniu Duphastonu a miesiaczki nadal brak. Trzy testy wyszły negatywnie więc to nie ciąża. Do tej pory okres pojawiał się po 2-4 dniach po odstawieniu. Czy to normalne?
    Hej. Miałam podobną sytuację po progesteronie Besins. Mam PCOS, brałam progra przez 10 dni w cyklu bez stymulacji na wywołanie okresu. Po 12 dniach od odstawienia pisałam do mojego lekarza co mam zrobić skoro krwawienie nie przyszło i kazał mi cierpliwie czekać. Okres przyszedł 20 dni po odstawieniu proga. Więc niestety, ale przekazuję ci słowa mojego lekarza. Chociaż wiem, że ta niepewność jest okropna 🫂

stokrotka552 lubi tę wiadomość

👧26 🧑27 🐈‍⬛ 🐈‍⬛ ⏳️05.24

🚨 PCOS | IO | MTHFR homo | PAI-1 homo
    ✅️ AMH 6, drożność, nasienie

01-11.25 11 cykli Lametta + Zivafert/Ovitrelle
    01.26 IVF 18 🥚 -> 6 MII -> 1 ❄️ 5BB
    02.26 FET cykl sztuczny | EmbryoGlue

7dpt 37.7 ▫️ 10dpt 146 ▫️ 12dpt 350 ▫️ 15dpt 1184 ▫️ 19dpt 4000 ▫️ 23dpt bijące 💕
    08.06 330g 🩵
    01.07 660g ☀️
    27.07 1120g 🦭
    12.08 1400g 🧸

preg.png
  • Komanuss Autorytet

Wysłany: 26 października 2025, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka552 wrote:
    Tez tak miałam też przyszedł po okolo20 dniach

Ona '89
    On '86

■niskie amh
    ■wysokie fsh

❤️ naturals grudzień 2025
    ♡ 9+2- 3cm
    ♡ 12+5 tc 6,9 cm 🌼 (prenatalne - niskie ryzyka, ukrywa płeć)
    ♡ 14 tc 🐨 92 gram
    ♡ 18tc 🦫 238 gram ( wciąż nie znam płci ale w brzuszku się wierci)
    ♡ 19+2 tc baby girl 🩷🩷🩷
    ♡ 20+5 tc 🐹418g
    preg.png

Czekamy na Marcelinke 🩷
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ