X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brak okresu a Duphaston
Odpowiedz

Brak okresu a Duphaston

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • stokrotka552 Nowa

Wysłany: 26 października, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, od trzech cykli biorę duphaston na wywołanie miesiączki. Mam zdiagnozowane PCOS. W tym miesiącu jest już 12 dzień po odstawieniu Duphastonu a miesiaczki nadal brak. Trzy testy wyszły negatywnie więc to nie ciąża. Do tej pory okres pojawiał się po 2-4 dniach po odstawieniu. Czy to normalne?

• White1 Autorytet

Wysłany: 26 października, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka552 wrote:
    Hej, od trzech cykli biorę duphaston na wywołanie miesiączki. Mam zdiagnozowane PCOS. W tym miesiącu jest już 12 dzień po odstawieniu Duphastonu a miesiaczki nadal brak. Trzy testy wyszły negatywnie więc to nie ciąża. Do tej pory okres pojawiał się po 2-4 dniach po odstawieniu. Czy to normalne?
    Hej. Miałam podobną sytuację po progesteronie Besins. Mam PCOS, brałam progra przez 10 dni w cyklu bez stymulacji na wywołanie okresu. Po 12 dniach od odstawienia pisałam do mojego lekarza co mam zrobić skoro krwawienie nie przyszło i kazał mi cierpliwie czekać. Okres przyszedł 20 dni po odstawieniu proga. Więc niestety, ale przekazuję ci słowa mojego lekarza. Chociaż wiem, że ta niepewność jest okropna 🫂

stokrotka552 lubi tę wiadomość

👧99' 🧑98' 🐈‍⬛ 🐈‍⬛ ⏳️05.2024 💉01.2025

🚨 PCOS | IO | MTHFR homo | PAI-1 homo
    ✅️ drożność, wymazy, nasienie, DFI, HBA, MAR, witaminy, homocysteina

❌️ 01-11.25 10 cykli Lametta + Zivafert/Ovitrelle
    ✨️Program Ochrony Zdrowia Prokreacyjnego ✨️

⏳️ Start cyklu + antykoncepcja od 29.11
    🗓 16.12.25 wizyta kwalifikacyjna IVF
    🗓 30.12.25? start stymulacji IVF
  • Komanuss Autorytet

Wysłany: 26 października, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka552 wrote:
    Tez tak miałam też przyszedł po okolo20 dniach

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ