Brak okresu -pytanko
-
Lilka1298 wrote:Przyczyn może być wiele - stres, chudnięcie jak najbardziej, a nawet zmiana pogody.
Zawsze warto skonsultować się z lekarzem w takiej sytuacji, szczególnie jeśli opóźnienie jest długie.
Lekarz tak to przepisze mi coś na wywołanie okresu ?
Czy jak ? -
Lilka1298 wrote:Przyczyn może być wiele - stres, chudnięcie jak najbardziej, a nawet zmiana pogody.
Zawsze warto skonsultować się z lekarzem w takiej sytuacji, szczególnie jeśli opóźnienie jest długie.
A jak test wykonałam ciążowy to można wykluczyć ? -
Oj Anulkaaa, czy Ty nie jesteś przypadkiem Klaudia vel Ola?
Jeśli nie jesteś, to jeśli 6 dni po dacie planowanej miesiączki wykonałaś test ciążowy i dodatkowo oznaczyłaś beta hcg z krwi,i oba wyszły negatywne to: na pewno nie jesteś w ciąży. Przyczyn zatrzymania okresu może być wiele. Umów się do lekarza.
Jeśli natomiast jesteś Klaudią vel Olą, to pozostawię bez komentarza to co wyprawiasz.Namisa, Andelulla, Betti37 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:Oj Anulkaaa, czy Ty nie jesteś przypadkiem Klaudia vel Ola?
Jeśli nie jesteś, to jeśli 6 dni po dacie planowanej miesiączki wykonałaś test ciążowy i dodatkowo oznaczyłaś beta hcg z krwi,i oba wyszły negatywne to: na pewno nie jesteś w ciąży. Przyczyn zatrzymania okresu może być wiele. Umów się do lekarza.
Jeśli natomiast jesteś Klaudią vel Olą, to pozostawię bez komentarza to co wyprawiasz.
Muszę właśnie się umówić dziękuje za odpowiedz
Betę jak dobrze pamietam to było jakoś 5-6 dni co zrobiłam po spóźnionym okresie -