brak okresu test negatywny
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe tez tak mialam
wiec zrob zwykly test .. mysle ze jesli nawet owulka byla np 30 wrzesnia..i spokojnie awet jelsi wspolzyliscie ostatni raz 27 to etz jest szansa
ps wieksza na dziewczynke tak wogole
to dzis jest 14 dpo wiec spokojnie juz powinno cos byc wdac nawte na tych testach 25 czulosci
ajelsi byla 27 wrezsnia to juz 18 dpo wiec na pewno juz by cos tam sie pokazalo :0Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 19:43
-
bkkk wrote:tak czy siak dziewczynka by byla tak mysle jutro zrobie plytkowy test bobtakie to mam w domu Czy teraz zrobic?
-
nick nieaktualny
-
bkkk wrote:a jezeli z moczu negatgwny to moge byc pewna ze ciazy nie ma?
nie raz jest tak ze sikaniec nie wychodzi nawet do tyg po terminie @ .. zalezy ile pijemy wody, jak czesto chodzimy siku .. i jakiej jakosci jest mocz..
nie raz jest tak ze z moczu nie wychodzi a beta jest juz 50 .. po porstu im bardziej rozrzedzony mocz tym mniejsze stezenie.. dlatego lepiej robic z rana wtedy mocz jesttresciwszy -
Bkkk powodzenia i tzrymam kciuki
jelsi odebralas moje wczesniejsze wypowiedzi jako atak to przepraszam..ale nie raz dziwi mnie co dziewczyny wypisuja
nie uwazam sie za eksperta ale z obserwacji widze ze mniej wiecej okolo 9 dpo nastepuje zagnezdzenie.. i testy wlasnie ywchodza okolo 10-11 dpo
a takie pisanie niestety odbija sie na dziewczynach ktore ardzo czekaja .. i chca jak najszybciej znac wynik ..
bo zalamane placxza.. martwi sie .. a wiekszosc znich i tak nie dostaje pozniej@
Misi@ lubi tę wiadomość
-
rozumiem jutro zrobie test i zobaczymy co wykaze jak bedzie bedzie dobrze jak nie tez takze tak czy siak bede zadowolona bo jakis mdlosci nie mam jedno razowevtylko bylo gula jest i piersi mega bola i duze sa ale tak przed okresami bywa moze i u mnie tak jestjbkkk
-
bkkk wrote:a tam nie biore do glowy poki co moze jutro sie ookaze bo schizuje juz
-
nick nieaktualnyAnia, akurat implantacja może wystąpić między 6 a 12 dpo, choć embriologia lekarska Sadlera podaje nawet 5,5 doby po owu. Nie jest powiedziane, że będzie to 9 dzień, wręcz przeciwnie, raczej najczęściej obserwuje się implantację w 7-8 dniu
Ania_84 lubi tę wiadomość