brak okresu test negatywny
-
WIADOMOŚĆ
-
Sigma wrote:Ania, akurat implantacja może wystąpić między 6 a 12 dpo, choć embriologia lekarska Sadlera podaje nawet 5,5 doby po owu. Nie jest powiedziane, że będzie to 9 dzień, wręcz przeciwnie, raczej najczęściej obserwuje się implantację w 7-8 dniu
Sigma lubi tę wiadomość
-
mimo negatywnego testu o to mi chodzilo(pomylka zamias okresu negatywny test miałam wpisac) okresu nie mam nadal ale chyba to nie możliwe ze 08.10 beta by nie wykazala i dziś test z moczu by nie wykazal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 08:29
bkkk -
Raczej watpie idź do gin niech sprawdzi bo jesli do owulki nie doszlo to okres sie moze zaburzyc
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Ania - sorry za prywatny OT, ale... Co to jest ten Gang 18+?
Sigma lubi tę wiadomość
-
bkkk ginekolog jest od problemów z miesiączkami, hormonami i wszystkim co z takimi kobiecymi sprawami związanego. Zatrzymani okresu jest poważną sprawą, więc jak najbardziej idź do ginekologa.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
bkkk wrote:powiem wam ze dzis doszly duzo ostrzejsze bole lewego jajnika niecwiem co mi juz jest i np pojde "siusiu" usiade i znowu bym zrobila..a nie chce zajsc do ginekologa z glupim brakiem okresu bo na debila wyjde.
miam taki duopak -
nick nieaktualnyBkkk z tego co piszesz mozesz miec torbiel (lub jakies zapalenie, bakterie pecherza) i zaburzenia cyklu. Na Twoim miejscu to zamiast liczyc na ciaze, ktorej nie ma to juz dawno skorzystałabym z wizyty u lekarza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 14:16
-
Troszkę dziwne jest to co się dzieje u mnie @ powinnam dostać dziś lub jutro. Piersi nie bolą brzuch na @ też nie zawsze bolały tydzień przed a tu nic . Za to dużo rozciągliwego śluzu przejrzystego troszkę biały no i zaznaczam dużo taka galareta ciekawe co to może być... a żadnych objawów na @.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Kochana to ze bedzie nie oznacza ze bylo nie raz jesy tak ze pecherzyk jest do pekniecia a nie peka i robi sie z niego torbiel wiec idz lepiej do gin niech cue zbada jeśli to zapalemie to radze wylevzyc jak najszybciej może tak bardzo liczysz na ciaze ze blokujesz sie nie raz inie dwa tak bywa idz do gina dowuesz sie najszybciej cze to ciąża czy nie
-
Ja ja bardzo myślałam o ciąży to cykle 40 dniowe miałam!wszystko się rozregulowało.Tak to miałam książkowe.Ja miałam cykle zawsze 28 dniowe.Pare cykli temu trwał aż 40 dni tempka. tempka była wysoka do 40 dc i takie objawy jak Ty miałam.I wymioty tak samo,tez ciąże podejrzewałam.A potem płacz i rozczarowanie...Nie ma co się nakręcać bedzie co ma byc..Dużo też daje psychika cykl A @ może nawet przyjść z tempką 37..Skoro jajnik Cię boli to może owulka dopiero teraz...Duzo wykresów też widziałam że lekarz twierdził że cykl bezowulacyjny a na koniec była ciąza...a ten objaw że sikasz ciągle...to możesz mieć zapalenie.Na mdłości to chyba za wcześnie.
a i zerknij na mój wykres niby książkowo ciążowy @ brak tempka wysoka.A ciązy brakWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 23:22