Brak seksu...
-
Witam.Jestesmy razem 8 l i 2 l w małżeństwie a wyobraźcie sobie że nadal mam błonę dziewicza,wydaje się to w zasadzie dziwne i nie do pojęcia aczkolwiek wszystkie próby to ból,błona normalnych rozmiarów.Chcemy mieć dziecko a nam seks nie wychodzi..jak przebić błonę by nie bolało?
-
Byłaś u ginekologa? To pierwsza rzecz jaką należałoby zrobić.
Byś może warto też udać się do seksuologa.
Zadbaj o dobre nawilżenie, jeżeli naturalnie śluzu nie ma wiele to kupcie jakiś żel (uwaga bo niektóre są plemnikobójcze).♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Wybacz Parka, ale nie rozumiem, dlaczego robicie badania nasienia(gdzies tu na forum widziałam takie Twoje posty na ten temat) skoro fizycznie nie dochodzi do zblizen? Jezeli do zblizen dochodzi to byc moze jak pisze Pia to nie blona dziewicza tylko jakis miesien. Tak czy owak jesli do stosunku nie dochodzi ze wzgledu na blone to sa dwa wyjscia: albo chirurgiczne naciecie blony albo wizyta u seksuologa/psychologa, odprezenie sie i nie skupianie na strachu, ze bedzie bolalo.
Pia88 lubi tę wiadomość
-