X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brązowa wydzielina po owulacji!
Odpowiedz

Brązowa wydzielina po owulacji!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Izunia30 Koleżanka

Wysłany: 9 grudnia 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie! Jestem tutaj nowa:) Od roku staramy sie z męzem o dzidziusia i nic:( jestem na etapie badania hormonów i czekam na wyniki.. ma do Was takie pytanko, może któraś z Was miała podobny problem.. pytałam o to swojego lekarza ale konkretnej odpowiedzi nie uzyskalam.. od kilku cykli tak ok 16-17 dnia cyklu mam po owulacji brazowe niewielkie plamienia, wiem, ze owulacje miałam na 100%. Takie plamienia mam również przed i po miesiaczce ? myślicie ze moze miec zwiazek z hormonami? choruje na niedoczynnosc, ale lecze i TSH mam poniżej 2

Iza
  • Izunia30 Koleżanka

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żadna z Was nie miała takiej przypadłości?

Iza
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak masz przed i po miesiączce to może być niedobór progesteronu. Mówiłaś lekarzowi?

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Izunia30 Koleżanka

Wysłany: 9 grudnia 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, powiedział ze to nie jest dobry znak:( zlecił duzo badań wiec zobacze teraz w piatek.

Iza
  • Izunia30 Koleżanka

Wysłany: 9 grudnia 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko dlaczego występuje zaraz po owulaccji..

Iza
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ