Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brązowa wydzielina po owulacji!
Odpowiedz

Brązowa wydzielina po owulacji!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Izunia30 Koleżanka

Wysłany: 9 grudnia 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie! Jestem tutaj nowa:) Od roku staramy sie z męzem o dzidziusia i nic:( jestem na etapie badania hormonów i czekam na wyniki.. ma do Was takie pytanko, może któraś z Was miała podobny problem.. pytałam o to swojego lekarza ale konkretnej odpowiedzi nie uzyskalam.. od kilku cykli tak ok 16-17 dnia cyklu mam po owulacji brazowe niewielkie plamienia, wiem, ze owulacje miałam na 100%. Takie plamienia mam również przed i po miesiaczce ? myślicie ze moze miec zwiazek z hormonami? choruje na niedoczynnosc, ale lecze i TSH mam poniżej 2

Iza
  • Izunia30 Koleżanka

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żadna z Was nie miała takiej przypadłości?

Iza
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak masz przed i po miesiączce to może być niedobór progesteronu. Mówiłaś lekarzowi?

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Izunia30 Koleżanka

Wysłany: 9 grudnia 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, powiedział ze to nie jest dobry znak:( zlecił duzo badań wiec zobacze teraz w piatek.

Iza
  • Izunia30 Koleżanka

Wysłany: 9 grudnia 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko dlaczego występuje zaraz po owulaccji..

Iza
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ